Városi fórum - Trash kibeszélő stb.

Ebben a topic-ban az oldallal kapcsolatos kérdéseiket, az oldalon szereplő trash karaktereket, esetleg a hozzájuk kapcsolódó mellékszereplők körülményeit, illetve a velük kapcsolatos dolgokat lehet kitárgyalni.

Szabályok:

• Nem tiltott dolog a témától kis mértékben eltérni, ha azért van némi összefüggés egy adott trash karakterrel kapcsolatban.
  • Kiskorú mellékszereplőkről kizárólag jóindulattal lehet említést tenni!

4472 hozzászólás

Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
0 / 10000 karakter
@Fegyenc:
Szerintem az se lenne rossz ha ilyen jenes fele 24 oras meg mc istis 7 oras erdektelen liveokat letorolnetek a picsaba, bar sajnos nem vagyok nagy IT szakerto, hogy mekkora tarhelybovitest tudtok elintezni es hogy, meg mennyibe kerul, persze szurkolok, csak szomoru hogy ezek miatt a gigaszar gigasemmitmondo esemenytelen videok miatt telik meg a hely

Ugyan kérem. Az ilyen több órás Jenes live-ok szerintem jó ha 1-2%-át emésztik fel a teljes tárhelynek. Nem ezen fog múlni. Egyébként a férőhely duplázása van tervben, tehát nem kell aggódjanak. Ha nagyon hasraütésszerűen becsüljük a dolgokat, akkor ha most van közel 7300 videó, akkor ez alapján ki lehet számolni, hogy a legközelebbi bővítés 15 000 videó után lesz majd esedékes.
@Dr Tájfel:
Üdvözlöm! Kezdenek megtelni városunk (weboldalunk) lakónegyedei, (tárhelyei) annyira belakták a trollégák a sok trash videóval.
Egy kis türelmüket kérnénk, a közeljövőben hamarosan új városnegyedeket építünk. (bővítve lesz a tárhely)

Tudok egy úriembert Bőnyön, aki tudna extra tárhellyel szolgálni. Legkomolyabb szerverpark.

@Fegyenc:
jenes fele 24 oras meg mc istis 7 oras erdektelen liveokat letorolnetek a picsaba

Támogatom.
Fegyenc igazad van!!!
@Dr Tájfel:
@Vasquez:
Nem tudja valaki miért akad egyfolytában az oldal? Ráadásul nagyon nehezen tölt be!

Üdvözlöm! Kezdenek megtelni városunk (weboldalunk) lakónegyedei, (tárhelyei) annyira belakták a trollégák a sok trash videóval.
Egy kis türelmüket kérnénk, a közeljövőben hamarosan új városnegyedeket építünk. (bővítve lesz a tárhely)

Szerintem az se lenne rossz ha ilyen jenes fele 24 oras meg mc istis 7 oras erdektelen liveokat letorolnetek a picsaba, bar sajnos nem vagyok nagy IT szakerto, hogy mekkora tarhelybovitest tudtok elintezni es hogy, meg mennyibe kerul, persze szurkolok, csak szomoru hogy ezek miatt a gigaszar gigasemmitmondo esemenytelen videok miatt telik meg a hely
Miert ilyen kurva lassu az oldal? Ez minden nap elofordul ((
@Vasquez:
Nem tudja valaki miért akad egyfolytában az oldal? Ráadásul nagyon nehezen tölt be!

@Huffnágel - 4 órája - https://trashcity.net/video/10005
Szar izlésed van jópofa! Az eredeti utcai hang sokkal élvezhetőbb!

Na, akkor most leírom a legnagyobb jóindulattal az alábbi sorokat: Vettem az adást. Nem én dislikeolgatlak, oké? Bocs, nekem nem azon jár az agyam, hogy nőknek a hajuk színe alapján milyen árnyalatú lehet az "ánuszrózsájuk". Rendben, nálad ez belefér. Van akinél meg nem, na bumm. Kaptál két dislikeot 2 nap alatt. Bármilyen hihetetlenül hangzik kb másfél hónapja egy hozzászólásomra villámgyorsan 3 perc alatt kaptam 4 dislikeot. Mondom, 3 PERC. Valahogy még mindig létezek.

Busák: "Egy szónak is száz a vége": ne egymást csépeljük, inkább a trasheket. Illetve próbáljunk meg normális szinten kommunikálni (Ez most nem konkrétan rád vonatkozik Huffnágel).
Béke.
Nekem az az észrevételem, hogy a szavazatot utólag módosítani vagy visszavonni nem lehet, ami kellemetlen, ha véletlen mínuszolunk valamit.
@teflontroll:
@Huffnnágel - 1 napja - https://trashcity.net/video/9954
Fegyenc barátommal azt beszéltük, hogy mostanában valaki(k) rendszeresen dislikeolnak és bomlasztják az oldal harmóniáját!
A későbbiek folyamán lesz lehetőség arra, hogy láthassuk a véleménykifejtőket?

Nem lesz ilyenre lehetőség, ugyanis a névtelen véleménykifejtéshez mindenkinek joga van, akkor is ha az negatív. Meg aztán nem hiszem, hogy néhány dislike miatt bomlana az oldal harmóniája. Ezt a like/dislike rendszert sem kell ennyire véresen komolyan venni. Ráadásul azt is tudjuk, hogy néha még egyes trash szereplők is regisztrálnak ide csak azért, hogy kiosszanak pár dislike-ot.
@Huffnnágel - 1 napja - https://trashcity.net/video/9954
Fegyenc barátommal azt beszéltük, hogy mostanában valaki(k) rendszeresen dislikeolnak és bomlasztják az oldal harmóniáját!
A későbbiek folyamán lesz lehetőség arra, hogy láthassuk a véleménykifejtőket?
@Boros Dani:
Discord szervert terveztetek létrehozni a közösségnek?

Hogy őszinte legyek... nem tervezünk. Az egyik oka az, hogy számomra bőven elég magát az oldalt is menedzselni, a másik pedig, hogy egy zárt körű Discord szerverrel szemben én jobban preferálom azt, hogy itt nyilvánosan láthat mindenki mindent, ennél fogva még a dolgok ellenőrzése is könnyebb és átláthatóbb.
Discord szervert terveztetek létrehozni a közösségnek?
@teflontroll:
Kedves Tajfel es Nero!
A weboldalakba beagyazhato lejatszo nem mukodik megfeleloen:
- lejatszast elinditani / szuneteltetni csak a space lenyomasaval lehet
- ha a lejatszoval egerrel vagy okostelefonrol erintokijelzon keresztul szeretnek interaktalni, akkor semmi sem tortenik a lejatszas elinditasat illetoen
Van valami esely arra, hogy a beagyazhato lejatszo jol mukodjon? Sajnos a problema fennall Firefox, Chrome es Safari bongeszok alatt.

Üdvözlöm.
Igen, ez egy régebbi hiba az oldallal kapcsolatban és mivel nem sokan használják/használták, ezért nem igazán vettük előre ennek a megoldását. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem lesz vele foglalkozva, de az biztos nem prioritás jelenleg. Egyenlőre a közeljövőben más lényeges dolgokat veszünk előre, de amint működni fog a beágyazás dolog, mindenképp jelezni fogjuk az oldalon.
Kedves Tajfel es Nero!
A weboldalakba beagyazhato lejatszo nem mukodik megfeleloen:
- lejatszast elinditani / szuneteltetni csak a space lenyomasaval lehet
- ha a lejatszoval egerrel vagy okostelefonrol erintokijelzon keresztul szeretnek interaktalni, akkor semmi sem tortenik a lejatszas elinditasat illetoen
Van valami esely arra, hogy a beagyazhato lejatszo jol mukodjon? Sajnos a problema fennall Firefox, Chrome es Safari bongeszok alatt.
@Fegyenc:
Üdv. Valaki csinált ilyen A.I.-s zene videókat különböző trashek voice overjével, pl Sodi hangján volt az ének vagy jutka énekelt. KI VOLT AZ AKI EZT CSINÁLTA KÉREM MONDJA MEG MILYEN PROGRAMMAL OLDOTTA MEG. Szeretnék egy videot csinalni ahol a szöveget en irom de sodi hangjan szól. nszksz

Azt hiszem trashbag trolléga elég sokat csinált. (user/trashbag ... vagy csak keressen rá a nevére keresőben.)
Üdv. Valaki csinált ilyen A.I.-s zene videókat különböző trashek voice overjével, pl Sodi hangján volt az ének vagy jutka énekelt. KI VOLT AZ AKI EZT CSINÁLTA KÉREM MONDJA MEG MILYEN PROGRAMMAL OLDOTTA MEG. Szeretnék egy videot csinalni ahol a szöveget en irom de sodi hangjan szól. nszksz
@TeCsöved:
Üdvözlétem mélyen tisztelt trollégák! Érdeklődnék, általában mennyi idő, míg egy feltöltött videót elfogadnak közzétételre?

Pontosan úgy van, ahogy a Schwartz úr már előttem leírta, azonban annyit hozzá szeretnék tenni a dologhoz, hogy a tegnapi nap folyamán a megszokottnál jelentősen több videó került fel, ráadásul ezek közül néhány archív anyag meglehetősen furcsa formátummal bír, amit manuálisan kell átkonvertálunk, így a videók ellenőrzése érezhetően hosszabb lesz.

Ezért külön is szeretném kérni a szíves türelmüket a nap folyamán. Mindent megteszünk a dolgok mielőbbi rendeződéséért.
@TeCsöved:
Üdvözlétem mélyen tisztelt trollégák! Érdeklődnék, általában mennyi idő, míg egy feltöltött videót elfogadnak közzétételre?

Üdvözlöm, általában max 24 órát vesz igénybe az elfogadás, de ez nagyon extrém eset, általában pár órán belül elfogadjuk.
@Boros Dani:
Köszönöm szépen a válaszát Dr. Tájfel!
Örömmel támogatnám városunk üzemeltetését, viszont sajnos anonim támogatási módra lehetőség nincsen. A Patreonon teljesen anonim módon támogatni nem lehet. (javítson ki ha tévedek).

Üdvözlöm. Gyakorlatilag mi is csak a felhasználónevet és az e-mailt látjuk, más adat nem látszódik a Patreon felületén. Esetleg egy olyan e-mail címet használhat amely nem köthető közvetlenül Önhöz (mondjuk egy friss gmail fiók, valami random névvel).
@Dr Tájfel:
Nos igaz, ami igaz, hogy lehetne fejleszteni ezt-azt, azonban sajnos erre kevés extra jut, mind időben, mind anyagilag. Még a mélyen tisztelt díszpolgáraink segítségével is szűkösen vagyunk. A város havi fenntartását körülbelül 4%-ban állják a díszpolgáraink/segítőink, a többi 96% pedig a Tájfel Corp.-ra esik. Ráadásul lassan új lakónegyedeket kell építenünk, ugyanis annyira sok videó lett feltöltve, hogy jelenleg 90% fölötti a kihasználtság férőhely ügyileg, így további összegek fognak elmenni más dolgokra. Egyenlőre az ön és a többi trolléga szíves türelmét szeretném kérni az ügyben, ugyanakkor köszönettel tartozunk mindannyiuknak, hogy a nehézségek ellenére, még mindig itt vannak velünk!

Köszönöm szépen a válaszát Dr. Tájfel!
Örömmel támogatnám városunk üzemeltetését, viszont sajnos anonim támogatási módra lehetőség nincsen. A Patreonon teljesen anonim módon támogatni nem lehet. (javítson ki ha tévedek).
@Csókolom_a_szíveteket:
Tisztelt Dr. Tájfel,
Remélem a megfelelő fórum kategóriába írok önnek.
Szeretném megkérdezni, hogy a jövőben terveznek-e olyan fejlesztést az oldalt illetően, ami lehetővé teszi (mobil eszközön) azt, hogy ha teszem azt "Mc Isti" videóiból, a lista legelső (tehát legrégebben feltöltött) részeit is meg tudjam tekinteni, anélkül hogy egyenként kéne a végiglapozzak a szerintem már bőven 100+ felett járó oldalon.

Üdvözlöm. A kért funkciót hozzáadtam a szűrőkhöz, így most már a legrégebbi videókat is előre sorolhatja.
Tisztelt Dr. Tájfel,
Remélem a megfelelő fórum kategóriába írok önnek.
Szeretném megkérdezni, hogy a jövőben terveznek-e olyan fejlesztést az oldalt illetően, ami lehetővé teszi (mobil eszközön) azt, hogy ha teszem azt "Mc Isti" videóiból, a lista legelső (tehát legrégebben feltöltött) részeit is meg tudjam tekinteni, anélkül hogy egyenként kéne a végiglapozzak a szerintem már bőven 100+ felett járó oldalon.
@Boros Dani:
Tisztelt Dr. Tájfel,
Április 22-én, azaz a mai nap délelőtt kimagaslóan hosszú töltési időket tapasztaltam városunk bugyraiban. Úgy gondolom, hogy a városvezetésnek újra kéne gondolni a költségvetéseket, hogy mire fordítják a közpénzt.

Nos igaz, ami igaz, hogy lehetne fejleszteni ezt-azt, azonban sajnos erre kevés extra jut, mind időben, mind anyagilag. Még a mélyen tisztelt díszpolgáraink segítségével is szűkösen vagyunk. A város havi fenntartását körülbelül 4%-ban állják a díszpolgáraink/segítőink, a többi 96% pedig a Tájfel Corp.-ra esik. Ráadásul lassan új lakónegyedeket kell építenünk, ugyanis annyira sok videó lett feltöltve, hogy jelenleg 90% fölötti a kihasználtság férőhely ügyileg, így további összegek fognak elmenni más dolgokra. Egyenlőre az ön és a többi trolléga szíves türelmét szeretném kérni az ügyben, ugyanakkor köszönettel tartozunk mindannyiuknak, hogy a nehézségek ellenére, még mindig itt vannak velünk!
Tisztelt Dr. Tájfel,
Április 22-én, azaz a mai nap délelőtt kimagaslóan hosszú töltési időket tapasztaltam városunk bugyraiban. Úgy gondolom, hogy a városvezetésnek újra kéne gondolni a költségvetéseket, hogy mire fordítják a közpénzt.
@Dr Tájfel:
@Fegyenc:
kéne nyitni egy kulon forum topicot kerem arra hogyha vki spotol vkit valahol, trasht, SODIFIGYELŐ PL vagy ilyesmi. Kéremszépen

Szerintem simán mehetnek az ilyenek a Trash kibeszélőbe. Elvégre még annyira nem tömött a fórum. Szinte újszülött.

Elvileg lett küldve róla értesítés. (Ha anonymous-ként küldte, abban az esetben természetesen nem küld a rendszer értesítést.)

irtam h nem kuldott, mert ha igen tudnam h mi van vele. nem anonim volt. akkor felbaszom meg egyszer
@Fegyenc:
kéne nyitni egy kulon forum topicot kerem arra hogyha vki spotol vkit valahol, trasht, SODIFIGYELŐ PL vagy ilyesmi. Kéremszépen

Szerintem simán mehetnek az ilyenek a Trash kibeszélőbe. Elvégre még annyira nem tömött a fórum. Szinte újszülött.

Elvileg lett küldve róla értesítés. (Ha anonymous-ként küldte, abban az esetben természetesen nem küld a rendszer értesítést.)
Legutobbi videomra nem kaptam valaszt h el lwtt e utasitva avagy sem, eltyunt az éterbe. Busàkos Arnoldos volt. HOL VANNAK A BIZONYITEKOK DOKTOR TEJFOL?