Ebben a topic-ban az oldallal kapcsolatos kérdéseiket, az oldalon szereplő trash karaktereket, esetleg a hozzájuk kapcsolódó mellékszereplők körülményeit, illetve a velük kapcsolatos dolgokat lehet kitárgyalni.
Szabályok:
Nem tiltott dolog a témától kis mértékben eltérni, ha azért van némi összefüggés egy adott trash karakterrel kapcsolatban.
Kiskorú mellékszereplőkről kizárólag jóindulattal lehet említést tenni!
@Huffnágel:
18 perce kommentben ugat nekem valaki. Profiljára ránézek és 7 órával ezelött volt fent. Mi az igazság Láda úr? Hogy kell értelmezni itt a dolgokat?
Üdvözlöm. Sajnos nem pontos ennek az adatnak a visszajelzése, de általában azért működik így nem szerepel az SOS javítandó hibák listáján.
@Huffnágel:
Van egy érdekes, tanulságos magyar dokumentumfilm youtubeon hd minőségben. "Káin gyermekei" a címe. Ajánlom mindenkinek, ha esetleg unalmas lenne mc isti.
Semmi trollkodás, felkóstolás vagy ilyesmi, csupán gondolatébresztőként szánom. Most komolyan azon megy a problémázás, hogy egy tök ingyenes oldal akad egyesek ilyen-olyan készülékén? Nekem laptopon megy rendesen. Telefonon akad (na jó, szinte használhatatlan). De hát édes istenkém, ez legyen a legnagyobb gondom az életben, hogy nem tudom munka közben hallgatni, ahogy éppen Busák elküldi a halál faßára a fél világot! Ha jól tudom ez nem a Magyarország ügyfélkapu, amit istentudja hány csillióból fejlesztenek. Állami zseton ide vagy oda, ha jól emlékszem valami 15 éve egy kiló fos volt. És teljesen mindegy milyen készüléken próbálta az ember.
@Tyron:
Napok óta lassú nekem az oldal. Nehezen vagy egyáltalán nem töltődnek be a videók, Az internettel viszont semmi gond. Valakinek van hasonló problémája, vagy csak valaki rám tette a cigány átkot?
Hasonló tüneteket észlelek, T-Home esetleg?
Mobilinternetről viszont azonnal betölt (Voda).
@Tyron:
Napok óta lassú nekem az oldal. Nehezen vagy egyáltalán nem töltődnek be a videók, Az internettel viszont semmi gond. Valakinek van hasonló problémája, vagy csak valaki rám tette a cigány átkot?
Üdvözlöm. Ez egy ismert probléma, sajnos mobilon a hosszabb videók nehezen töltődnek be, mivel a mobil hálózatok nem bírnak túl nagy sávszéllel. Egy fejlesztés részeként adaptív bitrate csökkentést fogok kipróbálni, amely nézi a hálózat állapotát és aszerint dinamikusan elveszi illetve növeli a video bitrate-jét. Ez kicsit a minőség rovására fog menni, de legalább le fogja játszani az adott videót.
@Fegyenc:
Huffnágel az. Bármennyire viccesnek tűnik, az ő feladata az oldalt figyelni, engem meg beszopatott, de itt kitálalok, őt kérdezzétek hogy áll az ügy, én vádalkuval kijutottam.
Na meséljen akkor, ha már így belekezdett...
@Boros Dani:
Ez így igaz! Semmilyen törvénybeütköző dolog nincs itt. "Városunkban" ugyanúgy vannak szabályok, amelyeket valamennyi "polgárnak" be kell tartania.
Vicces videókat nézni/készíteni pedig nem ütközik törvénybe szerintem.
@Fegyenc:
Huffnágel az. Bármennyire viccesnek tűnik, az ő feladata az oldalt figyelni, engem meg beszopatott, de itt kitálalok, őt kérdezzétek hogy áll az ügy, én vádalkuval kijutottam.
De és akkor mi van, ha zsaru?
Hová is épült be? Mire jön rá mint regisztrált user?
Useraccount nélkül is lehet látni, hogy:
-röhögünk Bariadd elképesztő fogyókúrás sikerein
-nevetnek HSP Ernőn hogy kövér, önérzetes faszkalap?
-végigkövetjük Sodika hajléktalanná válását?
-paródiavideók egy kanáritól és egy mesefigurától?
@Fegyenc:
Vigyázzatok! Van egy tégla a fórumozók között. Egy beépített zsaru !!!!!!! tegnap felfedte magát nekem!!!!! És ez nem vicc!
Tételezzük fel, hogy ez így igaz. Felfedte magát, rendben. És ebből ő most hol fog profitálni, hogy ez kiderült? Neki épp az volna az érdeke, hogy a tevékenysége rejtve maradjon.
Végül is rejtve maradt, mert a nevét már nem árulta el a trolléga. Egyébként teljesen mindegy hány rendőr van itt, mivel nem folyik illegális tevékenység az oldalon. Inkább ernőke belső csoportjában kellene szétnézniük, ahol a leak-ek alapján bűncselekményeket tervezgettek.
@Szőnyeg:
Üdvözlöm Dr Tájfel! Szeretném megkérdezni, hogy az oldal most miért lett nagyon lassú? Alig bír az oldal betölteni, illetve a videókat már sajnos be sem hozza, nem hogy nem tölti be
Üdvözlöm.
Sajnos az adattárolók sebessége nem minden helyzetben megfelelő. Amikor sokan vannak az oldalon, akkor szokott előfordulni ez.
Bár a kezdetekhez képest már volt cserélve gyorsabbra, de sajnos néha még így sem elégséges. A jövőben tervezzük ezt is kiküszöbölni, de sajnos nem mostanság lesz. (leginkább anyagi vonzatai vannak a dolognak).
@Szőnyeg:
Üdvözlöm Dr Tájfel! Szeretném megkérdezni, hogy az oldal most miért lett nagyon lassú? Alig bír az oldal betölteni, illetve a videókat már sajnos be sem hozza, nem hogy nem tölti be
Üdvözlöm.
Sajnos az adattárolók sebessége nem minden helyzetben megfelelő. Amikor sokan vannak az oldalon, akkor szokott előfordulni ez.
Bár a kezdetekhez képest már volt cserélve gyorsabbra, de sajnos néha még így sem elégséges. A jövőben tervezzük ezt is kiküszöbölni, de sajnos nem mostanság lesz. (leginkább anyagi vonzatai vannak a dolognak).
@Huffnágel:
És az én feltöltött képemmel mi a helyzet?
A baróti sanyika ismeretlen testvérét megtaláltam instán és megosztottam a hülye pózerkodását, amivel azt próbálta erölzetettem kifejezni, hogy Ő nem meleg. Pedig az. Mint a Sanyika.
Hasonló a véleményem mint a miskolci hercegnek. Én még lébecolok ott egy kicsit, de aztán megelékszem a youtubeos szennyessel.
Azt én bíráltam felül utólag. A Dr. Schwartz azért engedte ki, mert sietségben volt aznap, így azt hitte, hogy Baróti Sanyika van a képeken. Mivel azonban a Baróti Sanyika testvére nem szerepelt Sanyika egyik videójában sem, így ő csak azért nem fog szerepelni az oldalon, mert a "híres" Baróti úr rokona.
Remélem megérti, és természetesen elnézését kérjük a kialakult kellemetlenség miatt.
@Miskolci Herceg:
Nekem szemely szerint mai nap lett elegem az oldal galamb lelku liberalis cenzurajaval illetoen.
Herceg úr... akkor most egyenesen és lényegre törően fogok fogalmazni.
Nekem az nem paródia, hogy egy, az oldalon már fent lévő zene alá be van vágva valami random nő, ahogy ráfosik a csempére úgy, hogy ez ismétlődik egy loop-ban az egész zeneszám alatt.
Ne vegye sértésnek, de azt gondoltam, hogy egy olyan trolléga mint ön, aki a humorával egyaránt nyert már díjat paródia és komment kategóriában, az érteni fogja, hogy mi volt a bajom a videóval.
Ugyanakkor természetesen joga van a véleményéhez és ha meggondolná magát, Trash City kapui mindig nyitva állnak ön előtt.
@Miskolci Herceg:
Nekem szemely szerint mai nap lett elegem az oldal galamb lelku liberalis cenzurajaval illetoen.
Üdvözlöm.
Ennek semmi köze nincs a liberális dolgokhoz. Sejtem, hogy egy ominózus videó elutasítása miatt írhatta ezen sorokat. Nos, ezen videóban egy MC Isti számra valamilyen nő konkrétan lefosta a legközelebbi falat. Ezen még talán át is lendültünk, de ez a jelenet folyamatosan ismétlődött az egész videó alatt. Így ez semmilyen értéket/poént nem ad hozzá a videóhoz, a többi felhasználót pedig nem szerettük volna kitenni ennek az undorító látványnak, ami ráadásul még ismétlődik is perceken keresztül. Úgy gondolom megvannak erre a megfelelő oldalak (pl napiszar). Egyébként ez az ominózus zene már fent van az oldalon. Ha mégis esetleg meggondolja magát, oldalunk nyitva áll Ön előtt.
Ide irok mert itt valoszinuleg tobben latjatok. Nekem szemely szerint mai nap lett elegem az oldal galamb lelku liberalis cenzurajaval illetoen.
Aktiv tagja voltam kezdetektol az oldalnak mint kontent gyarto ,kommentelo vagy csak tartalom fogyaszto.Azonban rengeteg video volt ami nem ment at az oldal kitudja milyen cenzurajanak halojan, holott egy hasonlo siman!
Erthetetlen foleg hogy errol szol maga az oldal hogy videokat osszunk meg egymassal. (Szegeny draga trashvod de hianyzik).
Mai naptol felhagyok minden szintu aktivitassal az oldalon beleertve a latogatast is. Fiokot meghagyom mivel rengeteg olyan sajat keszitesu tartalmat raktam fel amit sokan szerettek,nezzetek oket tovabbra is. Minden jot testvereim.
Üdvözlöm. Sajnos nem pontos ennek az adatnak a visszajelzése, de általában azért működik így nem szerepel az SOS javítandó hibák listáján.
Köszönjük az észrevételt. gondoltuk még kint hagyjuk a linket egy darabig, hátha valakinek még lassú. Rövidesen eltávolítom.
Bebukottak 2
Ez lenne?
Hasonló tüneteket észlelek, T-Home esetleg?
Mobilinternetről viszont azonnal betölt (Voda).
Üdvözlöm. Ez egy ismert probléma, sajnos mobilon a hosszabb videók nehezen töltődnek be, mivel a mobil hálózatok nem bírnak túl nagy sávszéllel. Egy fejlesztés részeként adaptív bitrate csökkentést fogok kipróbálni, amely nézi a hálózat állapotát és aszerint dinamikusan elveszi illetve növeli a video bitrate-jét. Ez kicsit a minőség rovására fog menni, de legalább le fogja játszani az adott videót.
Üdvözlöm. utánanézek a dolognak.
Na meséljen akkor, ha már így belekezdett...
@Boros Dani:
Ez így igaz! Semmilyen törvénybeütköző dolog nincs itt. "Városunkban" ugyanúgy vannak szabályok, amelyeket valamennyi "polgárnak" be kell tartania.
Vicces videókat nézni/készíteni pedig nem ütközik törvénybe szerintem.
De és akkor mi van, ha zsaru?
Hová is épült be? Mire jön rá mint regisztrált user?
Useraccount nélkül is lehet látni, hogy:
-röhögünk Bariadd elképesztő fogyókúrás sikerein
-nevetnek HSP Ernőn hogy kövér, önérzetes faszkalap?
-végigkövetjük Sodika hajléktalanná válását?
-paródiavideók egy kanáritól és egy mesefigurától?
Örülök, ha a zsaruk is ezen nevetnek.
Köszönöm!
Üdvözlöm.
Azt én bíráltam felül utólag. A Dr. Schwartz azért engedte ki, mert sietségben volt aznap, így azt hitte, hogy Baróti Sanyika van a képeken. Mivel azonban a Baróti Sanyika testvére nem szerepelt Sanyika egyik videójában sem, így ő csak azért nem fog szerepelni az oldalon, mert a "híres" Baróti úr rokona.
Remélem megérti, és természetesen elnézését kérjük a kialakult kellemetlenség miatt.
GILÉBEG EBŐL A CSOBOTBÓÓ!
Herceg úr... akkor most egyenesen és lényegre törően fogok fogalmazni.
Nekem az nem paródia, hogy egy, az oldalon már fent lévő zene alá be van vágva valami random nő, ahogy ráfosik a csempére úgy, hogy ez ismétlődik egy loop-ban az egész zeneszám alatt.
Ne vegye sértésnek, de azt gondoltam, hogy egy olyan trolléga mint ön, aki a humorával egyaránt nyert már díjat paródia és komment kategóriában, az érteni fogja, hogy mi volt a bajom a videóval.
Ugyanakkor természetesen joga van a véleményéhez és ha meggondolná magát, Trash City kapui mindig nyitva állnak ön előtt.
Üdvözlöm.
Ennek semmi köze nincs a liberális dolgokhoz. Sejtem, hogy egy ominózus videó elutasítása miatt írhatta ezen sorokat. Nos, ezen videóban egy MC Isti számra valamilyen nő konkrétan lefosta a legközelebbi falat. Ezen még talán át is lendültünk, de ez a jelenet folyamatosan ismétlődött az egész videó alatt. Így ez semmilyen értéket/poént nem ad hozzá a videóhoz, a többi felhasználót pedig nem szerettük volna kitenni ennek az undorító látványnak, ami ráadásul még ismétlődik is perceken keresztül. Úgy gondolom megvannak erre a megfelelő oldalak (pl napiszar). Egyébként ez az ominózus zene már fent van az oldalon. Ha mégis esetleg meggondolja magát, oldalunk nyitva áll Ön előtt.
https://www.tiktok.com/@mc.isti.kiraly?_t=8n5tNBxl2Cc&_r=1
https://www.instagram.com/mc.isti?igsh=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr
(Remelem ez maradhat).
Szevasztok
Aktiv tagja voltam kezdetektol az oldalnak mint kontent gyarto ,kommentelo vagy csak tartalom fogyaszto.Azonban rengeteg video volt ami nem ment at az oldal kitudja milyen cenzurajanak halojan, holott egy hasonlo siman!
Erthetetlen foleg hogy errol szol maga az oldal hogy videokat osszunk meg egymassal. (Szegeny draga trashvod de hianyzik).
Mai naptol felhagyok minden szintu aktivitassal az oldalon beleertve a latogatast is. Fiokot meghagyom mivel rengeteg olyan sajat keszitesu tartalmat raktam fel amit sokan szerettek,nezzetek oket tovabbra is. Minden jot testvereim.