Városi fórum - Trash kibeszélő stb.

Ebben a topic-ban az oldallal kapcsolatos kérdéseiket, az oldalon szereplő trash karaktereket, esetleg a hozzájuk kapcsolódó mellékszereplők körülményeit, illetve a velük kapcsolatos dolgokat lehet kitárgyalni.

Szabályok:

• Nem tiltott dolog a témától kis mértékben eltérni, ha azért van némi összefüggés egy adott trash karakterrel kapcsolatban.
  • Kiskorú mellékszereplőkről kizárólag jóindulattal lehet említést tenni!

4472 hozzászólás

Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
0 / 10000 karakter
@Rendszergazda:
Az internet nem felejt, főleg nem egy ilyen tartalmat

Pont emiatt nem törlik le saját maguk. Egyrészt mert proli szarok másrészt mert azzal már nem oldanának meg semmmit.
@MegtértHuffnágel:
A Bandit / kamubandit olvasva az jutott eszembe, hogy ha valóban fontos neki a videó letörlése, azt lehetne anyagi haszonnal párosítani? Ugyanis nem tudom eldönteni, hogy ez szimpla szóbeli megállapodás-e a felek közt vagy zsarolás?
Az oldalnak jól jönne a támogatás, neki meg a rejtőzködés. Most akkor mit is mond erre a büntető törvénykönyv? Nem mellesleg a TC vezetősége? Gecc mi ez a szövevényes helyzet. Hiába családos, de a civil munkahelyét elhagyhatta a szponzorok támogatása végett. Az egyik szponzor pénzből csurranna-cseppenne ide is, mi baj vóna?

Ha a videó eltűnne az oldalról, az Archiváló Tanszék trollégái azonnal terjeszteni kezdenék minden létező felületen. Az internet nem felejt, főleg nem egy ilyen tartalmat.
Egy ötlet/javaslat:

Videóknál minőség állítás nem lehet opció? HD minőség nem mindig fontos pláne ha a inkább a szöveg lényeg, nem a konstans háttér lásd. vlogok. Hamarabb betöltene a videó, ha le lehetne venni a minőséget akár 240p-re. Szervert is tehermentesítené.
@Dr Tájfel:
@Puro: Ugyan kérem... Nem tartoznak köszönettel ilyesmiért.

OK
@Dr Tájfel:

Én is örömmel láttam az új kategóriát, köszönjük! Kiváló új lakója szemétvárosnak!
Köszönjük az Idegtranyó Hári Dani kategóriát Dr Tájfel!
@Nevem Senki:
Félreérted. Ez már a bűnöző trollok elleni megtorlása. Bement az archive.org szervertermébe és szétverte a gépeket, ígéretéhez híven. MI EZ, HA NEM KIBERBŰNÜLDÖZÉS?

ernőke a több tíz, üresben járó kotlával sem tudna lyukat ütni az archivumon, ahhoz az ő képességei és eszközei szánalmasan kevesek.
Másrészt, ő három műszakban gürizik, nem ér rá ilyenekre.
@Rendszergazda:
Egy kis érdekesség: Az archive.org is ledöglött a sok trash videótól. Lehet, hogy HSP épp heti karbantartást végez az archive rendszerein, vagy az incelciót telepíti a szerverekre.

Temporarily Offline
Internet Archive services are temporarily offline.

Please check our official accounts, including Twitter/X, Bluesky or Mastodon for the latest information.

We apologize for the inconvenience.

Nem igazán. Igazából DDoS támadást indítottak az internetes archívum ellen így egyelőre az nem elérhető.
@Rendszergazda:
Egy kis érdekesség: Az archive.org is ledöglött a sok trash videótól. Lehet, hogy HSP épp heti karbantartást végez az archive rendszerein, vagy az incelciót telepíti a szerverekre.

Temporarily Offline

Please check our official accounts, including Twitter/X, Bluesky or Mastodon for the latest information.

Félreérted. Ez már a bűnöző trollok elleni megtorlása. Bement az archive.org szervertermébe és szétverte a gépeket, ígéretéhez híven. MI EZ, HA NEM KIBERBŰNÜLDÖZÉS?

Temporarily Offline

@Boros Dani:
Több napja pendingel egy feltöltésem. Megnézné valaki?

Nagyon terheltek a moderátorok, a napokban rengeteg videó került fel az oldalra, és a feltöltési hiba miatt sok fájl megsérült.

Reméljük rövidesen helyreáll a rend szemétvárosban.
Több napja pendingel egy feltöltésem. Megnézné valaki?
@Rendszergazda:
@Ernő Wozniak:
Egy kérés: nem lehetne megoldani, hogy a beküldött videók állapotánál külön jelenjen meg az, ha el lett utasítva, és külön az, ha feldolgozás alatt áll? Jelenleg nem lehet eldönteni, hogy épp mi a helyzet egy függőben lévő feltöltéssel.

Amennyiben lehetséges, nagyon jó lenne egy felület, amit legalább a bejelentkezett felhasználók elérnek. Legalább az elfogadásra váró videók címét, és hosszát kéne látni, minden más csak többlet információ lenne. Talán így a moderátorok munkája is csökenne, mert nem lenne ugyanaz egy csomószor feltöltve. Esetleg a fájlméret még hordozhatna információt, hiszen ha valakinek jobb minőségben is megvan ugyanaz, akkor érdemes lenne mégis feltöltenie.

Rengeteg feltöltésem sérült a napokban, még fennáll a gond? Érdemes pár nap múlva újra próbálni?

Köszönjük szemétváros fenntartását és fejlesztését!

Én annak örülnék!
@Ernő Wozniak:
Egy kérés: nem lehetne megoldani, hogy a beküldött videók állapotánál külön jelenjen meg az, ha el lett utasítva, és külön az, ha feldolgozás alatt áll? Jelenleg nem lehet eldönteni, hogy épp mi a helyzet egy függőben lévő feltöltéssel.

Amennyiben lehetséges, nagyon jó lenne egy felület, amit legalább a bejelentkezett felhasználók elérnek. Legalább az elfogadásra váró videók címét, és hosszát kéne látni, minden más csak többlet információ lenne. Talán így a moderátorok munkája is csökenne, mert nem lenne ugyanaz egy csomószor feltöltve. Esetleg a fájlméret még hordozhatna információt, hiszen ha valakinek jobb minőségben is megvan ugyanaz, akkor érdemes lenne mégis feltöltenie.

Rengeteg feltöltésem sérült a napokban, még fennáll a gond? Érdemes pár nap múlva újra próbálni?

Köszönjük szemétváros fenntartását és fejlesztését!
@Exoszajzbuk:
Nem fogadta el a reupload-ot a staff, hiába volt Alex

El lett fogava. Lehet, hogy más megelőzte önt a feltöltéssel, így mindig az először feltöltött videót engedjük ki.
Outdoor tech alex vendégszereplése egy hullagyalázós dalban (fülhallgatós halálos vonatbaleset), várható egy új trash videós Ravencroaks Bandi személyében a trash karakterek gyűjteménybe mert lecsúszóban arra felé akiket kritizált:
https://youtu.be/6miIyJg486o

(Nem fogadta el a reupload-ot a staff, hiába volt Alex)
https://youtu.be/3A63D0M4fx0?si=oRSR1l23FD3mAiz9
Filmkiller a N1 TV-ben 2018.
Legyünk türelemmel, hiszen nem FoxCoom alapon működik az oldal, ezért a betöltőcsík mögött valódi funkcionalitásnak is lennie kell
@Puro:
Nekem megsérültek valamiért a Kaffka Mercis feltöltéseim valamiért pedig nem csináltam semmit. Mind el lettek utasítva.

Sajnos sorra sérülnek a fájlok, de véletlenszerűen. Van ami gond nélkül felmegy, vagy ugyanaz a fájl második nekifutásra jó lesz.
@NeroVonSchwartz:
Üdvözlöm
Sajnos valamiért elég sok videó megsérül, és mindenkinél. Ezt a hibát próbáltam tegnap elhárítani, de eredménytelenül.
Feltöltés közben lesz velük valami. Igyekszem megoldani a problémát, nem tudom mi lelte mert eddig jól működött.

Kedves Schwartz Fejlesztő Mérnök Úr Trollága!
Köszönjük az erőfeszítéseit, ezesetben a sérült fájlokat ismételten fel fogjuk tölteni. Részemre nézve megnyugtató, hogy nem az Archiváló Tanszék Trollágáinak az informatikai rendszerében van a hiba, ám annál is inkább nyugtalanító, hogy a város vezetékeit rágcsálták meg a patkányok.

A csapat kitartást és sok sikert kíván a hiba javításához!
@NeroVonSchwartz:
@Rendszergazda:
Kedves Közösség!
Sok esetben megsérülnek a feltöltött videóim, van valami javaslatotok, hogy mire érdemes figyelni? A korábbi tanácsot megfogadtam, egyszerre csak egy feltöltés van. Teljesen random sérülnek meg vagy mennek fel hibátlanul.

Hári Dániel videóinak itt a helye? A Tanszék archiválta minden online tevékenységét, a trollégák fel tudják tölteni szemétvárosba a videóit. Ha vevő rá a közösség, kérnénk a megfelelő új kategória bevezetését.

Üdvözlöm
Sajnos valamiért elég sok videó megsérül, és mindenkinél. Ezt a hibát próbáltam tegnap elhárítani, de eredménytelenül.
Feltöltés közben lesz velük valami. Igyekszem megoldani a problémát, nem tudom mi lelte mert eddig jól működött.

Nekem megsérültek valamiért a Kaffka Mercis feltöltéseim valamiért pedig nem csináltam semmit. Mind el lettek utasítva.
@Rendszergazda:
Kedves Közösség!
Sok esetben megsérülnek a feltöltött videóim, van valami javaslatotok, hogy mire érdemes figyelni? A korábbi tanácsot megfogadtam, egyszerre csak egy feltöltés van. Teljesen random sérülnek meg vagy mennek fel hibátlanul.

Hári Dániel videóinak itt a helye? A Tanszék archiválta minden online tevékenységét, a trollégák fel tudják tölteni szemétvárosba a videóit. Ha vevő rá a közösség, kérnénk a megfelelő új kategória bevezetését.

Üdvözlöm
Kedves Közösség!

@Puro:
@Dr Tájfel:
@Bariadd: Volt egy kis probléma a feltöltésekkel. Dr. Schwartz technikus úr, már orvosolta a hibát, lassan helyreállnak a dolgok. Amint tudok valamit a feltöltéséről értesítem.

Hát ez durva Tájfel uram.
Remélem hamarosan helyreállnak a feltöltések mert találtam 2021 őszéről Kaffka Tibcédesz liveokat és azokat feltöltöm az oldalra amióta megtaláltam őket egy archív oldalon. Az volt a második aranykora Kaffka Merci csatornájának.

Archive.org-on és egyéb helyeken igazi kincseket lehet lelni, amik nem feltétlen vannak fent TC-n. Az Archiváló Tanszék Trollégái folyamatosan dolgoznak a trash tartalom mindenki számára elérhetővé tételén. A Tankszék is töltene fel az oldalra fellelt videókat, amint helyreáll a funkció. Addig más oldalakon terjesztik a tartalmakat.
@Dr Tájfel:
@Bariadd: Volt egy kis probléma a feltöltésekkel. Dr. Schwartz technikus úr, már orvosolta a hibát, lassan helyreállnak a dolgok. Amint tudok valamit a feltöltéséről értesítem.

Hát ez durva Tájfel uram.
Remélem hamarosan helyreállnak a feltöltések mert találtam 2021 őszéről Kaffka Tibcédesz liveokat és azokat feltöltöm az oldalra amióta megtaláltam őket egy archív oldalon. Az volt a második aranykora Kaffka Merci csatornájának.
Dr. Schwartz technikus Úr gondolom be van Whikey-zve mint az állat és szétbarmolta a feltöltés funkciót.
@MegtértHuffnágel:
Köröskényi jelenleg melyik országban csövezik?

Olaszország.