Városi fórum - Trash kibeszélő stb.

Ebben a topic-ban az oldallal kapcsolatos kérdéseiket, az oldalon szereplő trash karaktereket, esetleg a hozzájuk kapcsolódó mellékszereplők körülményeit, illetve a velük kapcsolatos dolgokat lehet kitárgyalni.

Szabályok:

• Nem tiltott dolog a témától kis mértékben eltérni, ha azért van némi összefüggés egy adott trash karakterrel kapcsolatban.
  • Kiskorú mellékszereplőkről kizárólag jóindulattal lehet említést tenni!

4472 hozzászólás

Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
0 / 10000 karakter
Gondolom megint rászállt ernőke. Nem is lenne baj, ha olyasvalaki vinné tovább a fórumot, akit nem tud zaklatni amikor éppen görcsrohama van
@Rendszergazda:
Na melo, csa!
Koszonom minden kedves trolleganak, trolleginanak a toretlen figyelmet es interakciot a forumon!

Sajnos munka miatt egyre kevesebb idom es energiam volt a forum uzemeltetesere, karbantartasara, moderalasara.

Jelenleg a forum ajtajai fajo szivvel bezarnak, de aki szeretne tovabb vinni a dolgot, az nyugodtan keressen a kovetkezo cimen: [forum.ernoke.org oldalon elérhető e-mail cím]

A Red Phoenix 3 zavartalanul fog mukodni tovabb.

Ez elég bullshitnek hangzik. Vajon mi lehet a valódi indok? Hájasbré ráküldte az TEK-et?
Na melo, csa!
Koszonom minden kedves trolleganak, trolleginanak a toretlen figyelmet es interakciot a forumon!

Sajnos munka miatt egyre kevesebb idom es energiam volt a forum uzemeltetesere, karbantartasara, moderalasara.

Jelenleg a forum ajtajai fajo szivvel bezarnak, de aki szeretne tovabb vinni a dolgot, az nyugodtan keressen a kovetkezo cimen: [forum.ernoke.org oldalon elérhető e-mail cím]

A Red Phoenix 3 zavartalanul fog mukodni tovabb.
@2h_etm_hungary:
@Rendszergazda:
de jó oldalnak tűnik

Hajjaj de még milyen jó. Amcsiországban nagyon híres (talán csak a 4chan híresebb nála), politikusok is próbálták már leszedetni. Időről időre el is tűnik, de mindig visszatér egy új szerveren.

De mondom, itthon senki nem ismeri, szóval szerintem zsákutca a dolog. Vinkovics Vakondnak is 2 éve volt utolsó bejegyzés.

De attól függetlenül népszerű lehetne a trashközösségben...
@Rendszergazda:
de jó oldalnak tűnik

Hajjaj de még milyen jó. Amcsiországban nagyon híres (talán csak a 4chan híresebb nála), politikusok is próbálták már leszedetni. Időről időre el is tűnik, de mindig visszatér egy új szerveren.

De mondom, itthon senki nem ismeri, szóval szerintem zsákutca a dolog. Vinkovics Vakondnak is 2 éve volt utolsó bejegyzés.
@2h_etm_hungary:
@Rendszergazda:
Direkt a Discord-ot emlegeted, amit HSP utál? Esélyünk se lenne, hogy csatlakozzon köreinkbe, ha a Discord-ra esne a választás. Egyébként meg olyan platform kéne, amelyhez nem kell telefonos megerősítés, legfeljebb email, de lehetőleg az se.

Létezik már ilyen oldal, kiwifarms a neve, tőlük ered a lolcow kifejezés is, csak sajnos itthon nem sokan ismerik. Pedig az a jó benne, hogy ott nemzetközi figyelmet kapnak a trash netcelebek. Egyedül VKÁ Vlognak van csak thread-je ott, de az is nagyon elhagyatott:
https://kiwifarms.st/threads/vinkovics-adam-vka-vlog-afendan-niodin-volgor.83750/

Nem ismertem korábban, de jó oldalnak tűnik. Vajon tudja a Comic Sans MS betűtípust? Anélkül nem lenne az igazi.
@Rendszergazda:
Direkt a Discord-ot emlegeted, amit HSP utál? Esélyünk se lenne, hogy csatlakozzon köreinkbe, ha a Discord-ra esne a választás. Egyébként meg olyan platform kéne, amelyhez nem kell telefonos megerősítés, legfeljebb email, de lehetőleg az se.

Létezik már ilyen oldal, kiwifarms a neve, tőlük ered a lolcow kifejezés is, csak sajnos itthon nem sokan ismerik. Pedig az a jó benne, hogy ott nemzetközi figyelmet kapnak a trash netcelebek. Egyedül VKÁ Vlognak van csak thread-je ott, de az is nagyon elhagyatott:
https://kiwifarms.st/threads/vinkovics-adam-vka-vlog-afendan-niodin-volgor.83750/
@Boros Dani:
@Dr Tájfel:
@Széklet: Egyelőre sajnos off. Az élő chat könnyen adna lehetőséget a visszaéléseknek.

Milyen téren?
Esetleg ha nem is TrashCity-re integrálva egy Discord szerver sem lenne rossz.

@szotyo:
sekurebut felhasználónevű trolléga nyitott egy topikot arról, hogy ernő nem tartózkodik külföldön. Több bizonyítékot is szolgáltatott, hogy továbbra is a bőnyi recskabunkerből videózik ernő, erre a dagadt kiakadt, jött a gyerekezés, rendőrös ajtórátörés, ki akarjuk rúgatni a munkahelyéről, satöbbi. Hajnal 2 körül már nem volt fórum.

Elég nevetséges, az "emberkínzó bűnözők" már mind tudják hogy nincs külföldön. Ha tényleg titkolni szeretné, hogy hol van, akkor miért videózik folyton a munkahelyéről, és miért nem tett be egy zöld hátteret maga mögé ahelyett, hogy a garázsban bohóckodik?
@Dr Tájfel:
@Széklet: Egyelőre sajnos off. Az élő chat könnyen adna lehetőséget a visszaéléseknek.

Milyen téren?
Esetleg ha nem is TrashCity-re integrálva egy Discord szerver sem lenne rossz.
A Főmérnök urakat kérdezném, hogy élő chat lehetősége mennyire lenne kivetelezhető? Igény az lenne rá és bizonyos információk is gyorsabban terjednének.
@Boros Dani:
@Rendszergazda:
Jó, hogy ki-be kapcsolgatja a fórumot, mitsem törődve a trollégákkal akik munkát tettek bele

Ha neked ez fontos akkor backup-old az oldalt archive.org-ra vagy magadnak.

Ezt szorgalmasan tettük is a trollégákkal egy ideig. Az utóbbi időben más trash projektek kaptak hangsúlyt, ezért a fórum mentése elmaradt.
@Rendszergazda:
Jó, hogy ki-be kapcsolgatja a fórumot, mitsem törődve a trollégákkal akik munkát tettek bele

Ha neked ez fontos akkor backup-old az oldalt archive.org-ra vagy magadnak.
@Boros Dani:
@szotyo:
ernő nem tartózkodik külföldön

Ezen mi volt a nagy kérdés pont ezen borul ki ő hájfejsége?
Konkrétan minden második mondatában belefeledkezett abba, hogy a "külföld" szerepet tartani kéne.

Remélem a Miklós Ákos kínzómester csak belefáradt ebbe a cicaharcba és nem rántja nagy fosba a dagi Ernő.

Jó, hogy ki-be kapcsolgatja a fórumot, mitsem törődve a trollégákkal akik munkát tettek bele, pl a vicces kódrészletek kigyűjtésébe, az xda kommentek kigyűjtésébe, és a többi. A sodi fórumosok egy leállás után eléggé kiakadnának, nem úgy mint a HSP-sek.
@szotyo:
ernő nem tartózkodik külföldön

Ezen mi volt a nagy kérdés pont ezen borul ki ő hájfejsége?
Konkrétan minden második mondatában belefeledkezett abba, hogy a "külföld" szerepet tartani kéne.

Remélem a Miklós Ákos kínzómester csak belefáradt ebbe a cicaharcba és nem rántja nagy fosba a dagi Ernő.
@Boros Dani:
@szotyo:
ernőke őrjöngött egy sort egy új topikban

Erről tudsz többet mondani esetleg? Miről mikről őrjöngött?

sekurebut felhasználónevű trolléga nyitott egy topikot arról, hogy ernő nem tartózkodik külföldön. Több bizonyítékot is szolgáltatott, hogy továbbra is a bőnyi recskabunkerből videózik ernő, erre a dagadt kiakadt, jött a gyerekezés, rendőrös ajtórátörés, ki akarjuk rúgatni a munkahelyéről, satöbbi. Hajnal 2 körül már nem volt fórum.
@szotyo:
ernőke őrjöngött egy sort egy új topikban

Erről tudsz többet mondani esetleg? Miről mikről őrjöngött?
@szotyo:
Valaki tud valamit az ernőfórumról? Hajnal óta nem elérhető, ernőke őrjöngött egy sort egy új topikban, azóta se kép se hang.

Valószínűleg végleg lekapcsolták, nem akarja bajba sodorni magát az üzemeltetője. Ennél több infó nincs, majd megírja itt az oldalon a valódi okot, ha akarja.
Valaki tud valamit az ernőfórumról? Hajnal óta nem elérhető, ernőke őrjöngött egy sort egy új topikban, azóta se kép se hang.
Lakókocsist figyeli valaki? Nulla videó került fel róla az elmúlt időben ide. Ránéztem a yt csatornájára. Annak ellenére, hogy eljátszotta a hattyú halálát, mit kell látnom? Mennek neki a donések ugyan úgy, ahogy eddig.
@Dr Tájfel:
@Puro:
Én Prüntyit választanám.

A prüntyivel kapcsolatban nem is zavarná önt a húsvét szigeteki fejforma?
@Boros: Jah....

Csak azért választanám mert ő egy anime rajongó. És nekem a gyerekkorom volt az animék.
@Puro:
Én Prüntyit választanám.

A prüntyivel kapcsolatban nem is zavarná önt a húsvét szigeteki fejforma?
@Boros: Jah....
@Dr Tájfel:
@Boros Dani:
Én megpróbálnám Poly Lilit. Kiváncsi vagyok mennyire csúszós a nyálam a segglukához.

Ezzel csak az a probléma Dániel úr, hogy a Proli Lili először inkább önt szeretné megujjazni análisan, legalábbis a videókból kiderült, hogy neki a férfiak ujjazása a fétise.

Nem értem, hogy hol van ezzel probléma.
@MegtértHuffnágel:
Ha életed során választani kellene női trash karakterek közül, Te kit választanál és miért?

(Én Bariaddot, mert télen beletudnék bújni, mint Bear Grylls a sivatagi vihar elől a tevébe)
Várom az ötletes válaszokat tesvéreim!

Én Prüntyit választanám.
Szeretném jelezni hogy iPhone eszközökről ismételten nem lehet videókat lejátszási az oldalon. 2024.11.09
@MegtértHuffnágel:
Ha életed során választani kellene női trash karakterek közül, Te kit választanál és miért?

(Én Bariaddot, mert télen beletudnék bújni, mint Bear Grylls a sivatagi vihar elől a tevébe)

Ez egy amolyan " ha pisztolyt szegeznének a tarkódhoz" kérdés?
Ha úgy van, akkor Diki. Kipróbálnám rajta, ha elég nagy "terhelést" adnék neki, akkor kiegyenesedne-e a kancsal szeme.
@Dr Tájfel:
@MegtértHuff: Milyen célra kell választani a trash csajok közül? Ez attól is függ.

Tájfel doktor rátapintott a lényegre. Bariadd például nagyon finom cukros zsíroskenyeret készít, de rajta kívül még senkinek sem volt módja megkóstolni, mert olyan gyorsan elfogyasztja
@Boros Dani:
Én megpróbálnám Poly Lilit. Kiváncsi vagyok mennyire csúszós a nyálam a segglukához.

Ezzel csak az a probléma Dániel úr, hogy a Proli Lili először inkább önt szeretné megujjazni análisan, legalábbis a videókból kiderült, hogy neki a férfiak ujjazása a fétise.
@MegtértHuffnágel:

Laza végbeleket mindenkinek!