Városi fórum - Trash kibeszélő stb.

Ebben a topic-ban az oldallal kapcsolatos kérdéseiket, az oldalon szereplő trash karaktereket, esetleg a hozzájuk kapcsolódó mellékszereplők körülményeit, illetve a velük kapcsolatos dolgokat lehet kitárgyalni.

Szabályok:

• Nem tiltott dolog a témától kis mértékben eltérni, ha azért van némi összefüggés egy adott trash karakterrel kapcsolatban.
  • Kiskorú mellékszereplőkről kizárólag jóindulattal lehet említést tenni!

4472 hozzászólás

Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
0 / 10000 karakter
@Rendszergazda:
Vajon ha HSP-ről minden létező troll, és DGG leszállna akkor szárnyalna a karrierje? Boldog és sikeres élete lenne a trollok nélkül? ...

Akkor is a trollok a hibásak mindenért.Felelősséghárítás lvl100
Volt pár hevesebb vérű troll tény.De tátott szájjal a faszerdőberohant.
Expose-olt databse a világhálóra.Ember mit vársz?
Aki esetleg nem szakmabeli és nem értené, hogy milyen szarvashibákat követ el annak itt egy kis szösszenet.
Még sok sok évvel ezelőtt teszteltem, hogy egy megnyitott portra vajon mennyi idő alatt "találnak rá" kártékony próbálkozók. A válasz másodpercekben mérhető. És ez 10+ évvel ezelőtt volt. Azóta már mindenkinek rendelkezésre állnak olyan toolok amikkel lehet scannelni az internetet. Vagy 5-10 dollárért DDoSolni egy szervert.

Nem kell nőgyülölő, magyargyülölő live-okat tolni ahhoz hogy felhívd az IPcímedre a figyelmedet.
Ernő balfasz. Ő a felelős az egészért.
Mindig saját magának csinálja ezt az egészet, és lesznek újra és újra és újra őrjöngések, meg a "tressvúd/tressziti, doktortájfel, kínzóoldal, görcsöt kapott állatok, kiveszitek a gyerek szájából az ételt" loop, mert annyira szürke, jelentéktelen senki, hogy kb. leszarja mindenki, és itt kapja meg a figyelmet amire nagyon vágyik.

Mivel nulla betegségtudata van, így nem fog ezen változtatni, a nárcizmusa miatt a környezetét hibáztatja hogy ilyen a helyzete.
Sokszor leírtuk már hogy hagyja abba a szemétgyártást, hozza rendbe az életét és foglalkozzon a családjával, töltse az idejét a gyerekeivel (és ezekhez annyi de annyi tippet kapott már az évek során).

De nem, ernőke wc-t pucol vagy egy gyárban melózik 16 órákat, utána otthon döglik a gép előtt.
Rinse and repeat ... napokig, évekig, a végén már évtizedekig ...

Soha nem fogja felsimeri hogy nulla tudása van, le van maradva húsz évet, mentálisan és fizikálisan is egyre több problémával a hátha mögött, amik egyre súlyosabbak lesznek.
hájasbrének minden éve borzalmas, és mindig ő teszi azzá ...
Nem hinném hogy volt valakije akkor és ha volt is akkor kb. olyan lehetett mint az egyik csaj a videójában (Niki?); az arcán kb. az undor/félelelem keveréke látszott, és durván húzódott el ettől a baromtól.

Régen is egy nárcisztikus, instenkomplexusos, beteg fasz volt ernőke, azóta csak súlyosbodott az állapota.
Dehogyis "panaszolta el a gyerekének"; ez csak a szokásos forgatókönyv, így jobban tud tarhálni és még több felszopót összeszedni magának, mellé még a nárcisztikus énjének figyelemeközpontúság-beli igényét is kielégíti ezáltal (ergo 15 perc hírnév, utána a felszopók is kb. leszarják).

Egy normális ember amúgyis felismeri ezt az egészet, és nem gyerekével az ölében fog az interneten koldulni.
Ő maga termeli ki a trolljait a viselkedésével, szóval a kérdés maximum akkor lenne értelmezhető ha ernőke az internetes jelenlétét 0-ra csökkentené. Ha feltételezzük, hogy képes erre, a válasz ebben az esetben is nem, mert sokszor bizonyította már, hogy képtelen a fejlődésre. A nárcizmusa nem engedi elismerni, hogy amit csinál nem egy beindulni készülő vállalkozás, hanem egy rendkívül költséges hobbi, és hogy a szakmai tudása egyenértékű egy átlag infószakos középiskoláséval. KettőHáj uraság csak a saját álomvilágában boldog, ahova minden irányból kopogtat a valóság, trollokkal vagy anélkül.
Vajon ha HSP-ről minden létező troll, és DGG leszállna akkor szárnyalna a karrierje? Boldog és sikeres élete lenne a trollok nélkül? Vajon a trollok tették tönkre az életét, vagy mindezt magának köszönheti?
@Boros Dani:
Ha esetleg bárkinek megfordulna a fejében Ernőt sajnálni nézze meg nyugodtan ezt a live-ot. (főleg mikor a gyerekét hozza be)

Az általad kiemelt részlet 34 perctől tényleg brutális. 2021-es felvétel, ami HSP számára tényleg borzalmas év volt. Szerintem teljesen összeroppanhatott idegileg, nem bírta feldolgozni amit az interneten kapott. Nem tudom, hogy ebben az időszakban volt-e barátnője, vagy bárkije akivel erről beszélni tudott volna, könnyen lehet hogy emiatt a kisfiának panaszolta el a helyzetet amit nagyon rosszul tett a videóban látható módon.

Az biztos, hogy azóta már megedződött, azt meg csak remélni tudom hogy már elkülöníti a magánéletét, gyerekeket a videózástól és a trolloktól amennyire csak tudja és nem rángatja bele őket is ebbe a hülyeségbe. Nyilvánvalóan régen teljesen rosszul kezelte a helyzetet, remélem azóta már fejlődött ebben. Az egy dolog hogy HSP megtébolyodik, de ebbe a családja is könnyen megőrülhet.
https://trashcity.net/video/5193/hsp-computer-3-%C3%A9vad-5-r%C3%A9sz-akkor-itt-a-v%C3%A9ge-nyert-a-f%C3%A9reg-%C3%B6r%C3%BClhet-%C3%A9vadz%C3%A1r%C3%B3

Ha esetleg bárkinek megfordulna a fejében Ernőt sajnálni nézze meg nyugodtan ezt a live-ot. (főleg mikor a gyerekét hozza be)
@MegtértHuffnágel:
Hát nem gusztustalan?

Huffnágel már megint be vagy baszva.
Szerintem bariadd üszkös lábujja gusztustalan. Én már nem lepődök meg az emberi ostobaságon. Főleg miután láttunk itt a trashek között mindent.
Talán ezt még a jóhiszeműség vezérli, hogy felköszöntik a halott embereket, vagy valaki így dolgozza fel.
Jobb ha hozzászoksz, hogy az emberi hülyeségnek nincs határa. (bár itt a szereplők között sokan próbálják feszegetni azt.)
@Boros Dani:
@Puro:
Hát NarancsosPirula már az internetet is otthagyta mert Discordon sem tudom elérni. Úgy 3 hónapja.

Az mondjuk szomorú. Remélem nem esett bántódása. Egy olyan fülest kaptam, hogy munkahelyi/egzisztenciális akadályokba ütközhetett.

https://trashcity.net/user/Felt%C3%A1mad%C3%A1s%20Ereje

NarancsosPirula Feltámadt!
@Venom:
https://trashcity.net/video/12979/gar%C3%A1zda-herby-egy-anyuk%C3%A1t-akar-%C3%A9lve-felgy%C3%BAjtani-%C3%A9s-an%C3%A1lisan-meger%C5%91szakolni-patreon-leak remélem egy szép napon börtönbe kerül ez a büdös rohadt fasszopó sümegi koldus geci kurva

Ennek a véglénynek beteg az elméje, és soha, senki nem fogja szamon kérni. Szabadon mondhat amit akar. Amellett hogy elmebeteg, valószínűleg csak a nézettségért és a műbalhékért csinálja ezeket a botrányokat, mert különben a kutya se kíváncsi rá.
https://trashcity.net/video/12979/gar%C3%A1zda-herby-egy-anyuk%C3%A1t-akar-%C3%A9lve-felgy%C3%BAjtani-%C3%A9s-an%C3%A1lisan-meger%C5%91szakolni-patreon-leak remélem egy szép napon börtönbe kerül ez a büdös rohadt fasszopó sümegi koldus geci kurva
@SuperDave:
Köszönet az Archiváló Tanszék áldozatos munkájáért, elég volt végignéznem az újratöltött Bariadd videók címein hogy szétröhögjem magam

A Tanszéki tagok minden erejükkel rajta vannak a feladaton, a törölt videók várhatóan még a héten, de legfeljebb jövő héten fent lesznek ismét az oldalon.

Egyébként a Tanszék a legritkább esetben módosítja a videók címét, szinte kivétel nélkül eredeti címmel kerülnek ismét megosztásra a videók. Igen, ez még HSP Ernő Úr Youtube videói esetében is így van, a Tanszék nem módosít a címeken.
Köszönet az Archiváló Tanszék áldozatos munkájáért, elég volt végignéznem az újratöltött Bariadd videók címein hogy szétröhögjem magam
@Boros Dani:
Lehetséges, hogy Baraidd és Diki betalálta a Bariadd nevű usert?

Nem hiszem, hogy az a két lángelme megtudna találni bárkit is. Hacsak nem valaki névvel és arccal nyomja, mint Kovácsi Kristóf , meg a Török.
Csak érdekességként, több mint 400 videó tűnt el az oldalról amit a Tanszék lementett.
Üdvözülendő hír az 1 hetes törlési határidő. Mindig szomorú mikor egy trolléga szó nélkül eltűnik és még törli is az összes feltöltött tartalmat. Így legalább meg kell indokolniuk a városvezetés felé miért akarnak felszántani mindent és sóval behinteni
@Boros Dani:
Az mondjuk szomorú. Remélem nem esett bántódása. Egy olyan fülest kaptam, hogy munkahelyi/egzisztenciális akadályokba ütközhetett.

Az szar...
@Dr Tájfel:
Nem kell semmi más, csak az ID szám, és ha nem dob ki rá semmit csak a hibaüzenetet, akkor az nincs fent, mivel ezek egyedi azonósítók, és akkor is egyediek maradnak, ha már törölve lettek az anyagok.

Kedves Tájfel!
Ez a terv, csak nem manuálisan, hanem scripttel meggyorsítva. Meg kell nézzem, mely videók lettek már törölve az oldalról, majd ellenőrizni, hogy ezekből melyek vannak elmentve. Az így adott listát újra fel fogom tölteni. A Tanszék sokkal több tartalmat mentett az oldalról, mint azt gondolná, és további ötletek állnak implementálás alatt, és ahogy látjuk szükség is lesz rájuk. Egyetlen kérésünk van az oldallal kapcsolatban: a működés nagy vonalakban maradjon a jelenlegi, különben minden szkriptet írhatunk újra.
@Rendszergazda:
Ha valaki fel tudja sorolni, hányas azonosítóval rendelkező videókra van szükség, meg tudom osztani a fájlokat.

Esetleg még annyit, hogy ha innen mentette le és csak a videó ID van meg, akkor ellenőrizheti úgy egyszerűen, hogy a videó id-jét (4-5 jegyű szám), beírja a 'https://trashcity.net/video/' után a perjel után. Nem kell semmi más, csak az ID szám, és ha nem dob ki rá semmit csak a hibaüzenetet, akkor az nincs fent, mivel ezek egyedi azonósítók, és akkor is egyediek maradnak, ha már törölve lettek az anyagok.
@Puro:
Hát NarancsosPirula már az internetet is otthagyta mert Discordon sem tudom elérni. Úgy 3 hónapja.

@Boros Dani:
Ha megunta otthagyhatná mint a Naracsos Pirula Úr!

@Boros Dani: Csak 1 hét.
Lehetséges, hogy Baraidd és Diki betalálta a Bariadd nevű usert? Önszántából miért csinálna ilyet bárki is. Ha megunta otthagyhatná mint a Naracsos Pirula Úr!
Néha vicces mikor szembe jön egy régi kommentem amit bebaszva írtam.

Örülök a 2 hetes törlési határidőnek.
@Dr Tájfel:
@Rendszergazda: Manuálisan.

@Rendszergazda:
Néha előfordul, hogy átcsusszan olyan is a szűrőn, ami már fent van.

Nem jár érte bansz, szóval nem a világ vége.

Akkor pár nap türelmet kérek, és szépen fel fogom tenni a törölt videókat. A feltöltés is plusz munka, jobb ha nem dolgozunk duplán.
@Rendszergazda: Manuálisan.

@Rendszergazda:
Néha előfordul, hogy átcsusszan olyan is a szűrőn, ami már fent van.

Nem jár érte bansz, szóval nem a világ vége.
@Dr Tájfel:
@Rendszergazda:
Ha van rá igény, a napokban szívesen megoldom.

Tőlem egyszerűen akár el is kezdheti feltöltögetni a Bariaddos videókat, aztán ami már fent van, az nyilván () off.

Mi alapján ellenőrzi a moderátor, hogy fent van-e már? Mennyi keresgéléssel jár az ellenőrzés? Néha előfordul, hogy átcsusszan olyan is a szűrőn, ami már fent van.
@Rendszergazda:

Tőlem egyszerűen akár el is kezdheti feltöltögetni a Bariaddos videókat, aztán ami már fent van, az nyilván () off.
@Dr Tájfel:
Ezt így nem tudom megmondani önnek, de a Bariaddból amúgy is csak 100 videó van, szóval igazából úgy kb ugyanennyi hiányozhat. Talán kicsit több. 100-120 videóra tippelnék.

Nincs semmilyen log, vagy valakinek mentése a profiljáról, esetleg archive.org webarchive bariadd profilról? Egyébként meg tudom közelíteni másik irányból, írhatok egy scriptet, amivel vizsgálom, hogy a mentett videók közül melyek lettek már törölve az oldalról, és azokat visszatöltöm.

@Rendszergazda:
@Dr Tájfel:
@Rendszergazda: Sajnos mivel egyesével törölte a videókat, így nem. Viszont mostantól új szabály lépett életbe, miszerint a feltöltött videók törlésére a feltöltéstől számítva 1 hét áll rendelkezésre.

Még jó, hogy az Archiváló Tanszéknek továbbra is megvannak ezek a videók, és a tagok továbbra is tudják nézni bármikor.

Ha valaki fel tudja sorolni, hányas azonosítóval rendelkező videókra van szükség, meg tudom osztani a fájlokat.

Ezt így nem tudom megmondani önnek, de a Bariaddból amúgy is csak 100 videó van, szóval igazából úgy kb ugyanennyi hiányozhat. Talán kicsit több. 100-120 videóra tippelnék.
@Dr Tájfel:
@Rendszergazda: Sajnos mivel egyesével törölte a videókat, így nem. Viszont mostantól új szabály lépett életbe, miszerint a feltöltött videók törlésére a feltöltéstől számítva 1 hét áll rendelkezésre.

Még jó, hogy az Archiváló Tanszéknek továbbra is megvannak ezek a videók, és a tagok továbbra is tudják nézni bármikor.