Ebben a topic-ban az oldallal kapcsolatos kérdéseiket, az oldalon szereplő trash karaktereket, esetleg a hozzájuk kapcsolódó mellékszereplők körülményeit, illetve a velük kapcsolatos dolgokat lehet kitárgyalni.
Szabályok:
Nem tiltott dolog a témától kis mértékben eltérni, ha azért van némi összefüggés egy adott trash karakterrel kapcsolatban.
Kiskorú mellékszereplőkről kizárólag jóindulattal lehet említést tenni!
Örömmel látnék a trash city logón egy mikulássapkát, hogy alakítsa itt az önnepi trendet. Esetleg bekapcsolható hóeséses Mikulássapkás Ernőfejet (ez https://trashcity.net/photo/1534/ vagy ez https://trashcity.net/photo/1118/ )
Mennyire tudnának eleget tenni a kérésemnek mint karácsonyi ajándék?
@Rendszergazda:
A kedvencem ha felteszek egy 10MB videót, az oldalról letöltve már 60MB körül van a konvertálás után.
Igen, mert ha mondjuk van egy 10 megás 30 másodperc hosszú videó, ami mondjuk 360p és kissé pixeles is, akkor mivel a konvertáló 1080p-be konvertál mindent, amit nem az, így az 60 mega lesz a 10-ből. Ezek most nyílván () hasraütésre bemondott számok, de remélem értik a lényeget.
@NaBejRatye:
bey trollégák mindenkinek jól működik az oldal? csak nekem akadnak meg egy másodpercenként? internettel semmilyen probléma nincsen, mást oldalt seperc betölt köszönöm az infókat! utólagosan-előlegesen jumma mubarak
Dr. Schwartz úr ma dolgozni fog a problémán.
Addig is türelmüket kérem.
@NaBejRatye:
bey trollégák mindenkinek jól működik az oldal? csak nekem akadnak meg egy másodpercenként? internettel semmilyen probléma nincsen, mást oldalt seperc betölt köszönöm az infókat! utólagosan-előlegesen jumma mubarak
Egy ideje valami megváltozhatott a videók lejátszásával kapcsolatban, mert az első 1mp simán bejön, viszont utána megáll a lejátszás, elkezd tölteni max sávazélességen, és rengeteg MB betölt (lehet hogy a teljes videót? Nem néztem rá jobban). És csak a hosszú töltés után kezd lejátszani.
Nem tudom mókoltak-e valamit az olallal, lejátszó bufferrel, vagy a CF cacheléssel, esetleg egy böngésző frissítés okozza-e a gondot.
A kedvencem ha felteszek egy 10MB videót, az oldalról letöltve már 60MB körül van a konvertálás után.
Több hasonló technikai probléma is van az oldallal, de egyelőre jóvanezígy.
@McSkziofrén:
Oda van írva hogy a nájk tájszon kép csak illusztráció
Ja azt nem tudtam, bocs.
https://trashcity.net/video/13831/nájkcsalád-börtönbe-vonul-1-rész
https://trashcity.net/video/13832/nájkcsalád-börtönbe-vonul-2-rész
Azonban más ügyben valóban Nájk Zsolt követett el bűncselekményt ami miatt vádat emeltek ellene így más ügyben ugyan de legalább Nájk Zsolt börtönbe vonul végre!
Nájk Zsolt a hírekben. 2024 januárjában 1-1 láncfűrészt dobált ki az autópályára és szabálytalanul előzött valamint próbálta a rendőröket 150-160 km/h-ás sebeséggel lerázni.
Nyert kb. 2 hónapnyi egérutat. Azért érdekelne, hogy miről bírt loopolni 40 percen keresztül úgy, hogy még csak ott sem volt az alperes. A többit meg majd megválaszolja egy jéghideg jogászisten.
@Nevem Senki:
Tisztelt Városvezetés és Városlakók,
Szabad tudni, hogy lesz küldöttség tőlünk holnap az elmúlt évtizedek legkomolyabb maffiaperére?
Illetve van-e tervben további emoticonok hozzáadása, pl Jenesgeci, mikor megijedt a kiérkező kommandósoktól vagy Hári Dániel úrról, mikor viszontválaszt intézett hozzám és GIMI úrhoz?
Szabad tudni, hogy lesz küldöttség tőlünk holnap az elmúlt évtizedek legkomolyabb maffiaperére?
Illetve van-e tervben további emoticonok hozzáadása, pl Jenesgeci, mikor megijedt a kiérkező kommandósoktól vagy Hári Dániel úrról, mikor viszontválaszt intézett hozzám és GIMI úrhoz?
@Rendszergazda:
Huffnágel, ha bármi informatikai katasztrófa történne nálad, akár 2000km-ről is keresheted HSP Ernőt egy Foxcomm újratelepítésre. Csak a neved, telefonszámod, arcképed, személyid, lakcímkártyád, több közüzemi számla, felvétel a lakhelyedről amin látszik az utca is kell mindehhez.
Én egy székletmintát küldök neki. Azonosítson be.
Ezt hogy így itt kijelentetted, ha véletlen székletmintát kapna a közeljövőben, egyértelmű lesz hogy a Boros Dani volt az!
@Rendszergazda:
Huffnágel, ha bármi informatikai katasztrófa történne nálad, akár 2000km-ről is keresheted HSP Ernőt egy Foxcomm újratelepítésre. Csak a neved, telefonszámod, arcképed, személyid, lakcímkártyád, több közüzemi számla, felvétel a lakhelyedről amin látszik az utca is kell mindehhez.
@MegtértHuffnágel:
@Megtérthuffnágel
Nem nyaralás céljából!!! Ne irigyeljetek!
Egy mélyfúró lánctalpas rakodó gépet kell szállítanom a csepeli szabadkikötőből portugáliába. Magam sem értem miért. De megyek. Már minden mindegy.................
Többszázezer kilóméterről is köszönöm a gazemberek taknyosra pofozását!
@Rendszergazda:
Trollégák, másnál is be van lassulva a weboldal, vagy csak én tapasztalom ezt a problémát? Hol lehet a gond?
Eddig az adatbázisra gyanakodtam, de semmi jelét nem látom amiért lassúnak kellene lennie. Remélem sikerül rájönnöm mi okozza a problémát.
Gondolkodtam egy teljes motor váltásban is, mert van egy kiszemelt de a meglévő adatbázist meg a funkciókat igen nagy macera lenne átvinni.
Biztos virtualizáltok, így nem használjátok ki a vas teljes erejét!
Keressétek dr. heiner ernőkét, ő tud segíteni a probléma megoldásában ...
Én tudnám javasolni pörgő forgó róka.gif elhelyezését az oldalon, az sokat segítene!
@Boros Dani:
Na de kérem. Nem kéne verésre buzdítani az embereket.
Nem buzdítok senkit semmire, mindenki csak akkor verje agyon ezeket a bűnözőket, hogyha szeretné. Sajnos a komám aki látta egyedül kevés lett volna hozzájuk, azt mondta vagy 4-5-en voltak hajléktalanokkal és bömböltették az igénytelen szarjukat. Ez már önmagában megérne egy közterület felügyeletet.
@Rendszergazda:
Most kaptam az infót forró dróton, hogy a kretének az Allee mellett a Móricz Zsigmond körtéren forgatnak. Ha valaki szeretné őket agyonverni most menjen. Üdv!
Bárcsak mehetnék. De ha valaki eltud menni az Allee melletti Móricz Zsigmond körtérhez akkor most menjen! Az M4-es metróval és a 6-os villamossal megközelíthető a Móricz Zsigmond körtér!
Most kaptam az infót forró dróton, hogy a kretének az Allee mellett a Móricz Zsigmond körtéren forgatnak. Ha valaki szeretné őket agyonverni most menjen. Üdv!
Még nem tökéletes.
Köszönjük! Basszam ki a gyomlukat!
Ilyesmire gondoltam, csak a havazás Ernő fejével történhetne. Hátha indítana egy gyülölködő live-ot nekünk karácsonyra.
Mennyire tudnának eleget tenni a kérésemnek mint karácsonyi ajándék?
Igen, mert ha mondjuk van egy 10 megás 30 másodperc hosszú videó, ami mondjuk 360p és kissé pixeles is, akkor mivel a konvertáló 1080p-be konvertál mindent, amit nem az, így az 60 mega lesz a 10-ből. Ezek most nyílván (
Dr. Schwartz úr ma dolgozni fog a problémán.
Addig is türelmüket kérem.
Egy ideje valami megváltozhatott a videók lejátszásával kapcsolatban, mert az első 1mp simán bejön, viszont utána megáll a lejátszás, elkezd tölteni max sávazélességen, és rengeteg MB betölt (lehet hogy a teljes videót? Nem néztem rá jobban). És csak a hosszú töltés után kezd lejátszani.
Nem tudom mókoltak-e valamit az olallal, lejátszó bufferrel, vagy a CF cacheléssel, esetleg egy böngésző frissítés okozza-e a gondot.
Több hasonló technikai probléma is van az oldallal, de egyelőre jóvanezígy.
Ja azt nem tudtam, bocs.
https://trashcity.net/video/13831/nájkcsalád-börtönbe-vonul-1-rész
https://trashcity.net/video/13832/nájkcsalád-börtönbe-vonul-2-rész
Azonban más ügyben valóban Nájk Zsolt követett el bűncselekményt ami miatt vádat emeltek ellene így más ügyben ugyan de legalább Nájk Zsolt börtönbe vonul végre!
Nájk Zsolt a hírekben. 2024 januárjában 1-1 láncfűrészt dobált ki az autópályára és szabálytalanul előzött valamint próbálta a rendőröket 150-160 km/h-ás sebeséggel lerázni.
Boldog Mikulást a trollégáknak, és köszönet a kiváló ünnepi videóért!
https://trashcity.net/video/7772/mc-isti-ho-ho-ho
Büdöskényi vs. A Török
Milyen maffiaperről van szó?
Továbbiakban is csókolom a szívüket!
Ezt hogy így itt kijelentetted, ha véletlen székletmintát kapna a közeljövőben, egyértelmű lesz hogy a Boros Dani volt az!
Én egy székletmintát küldök neki. Azonosítson be.
Többszázezer kilóméterről is köszönöm a gazemberek taknyosra pofozását!
Én tudnám javasolni pörgő forgó róka.gif elhelyezését az oldalon, az sokat segítene!
Reméljük, úgy legyen. Megérdemlik, ezek nem emberek. Huffnágel, benned bízom hogy adnál nekik egy sallert ha szembe jönnének veled.
Nem buzdítok senkit semmire, mindenki csak akkor verje agyon ezeket a bűnözőket, hogyha szeretné. Sajnos a komám aki látta egyedül kevés lett volna hozzájuk, azt mondta vagy 4-5-en voltak hajléktalanokkal és bömböltették az igénytelen szarjukat. Ez már önmagában megérne egy közterület felügyeletet.
Bárcsak mehetnék. De ha valaki eltud menni az Allee melletti Móricz Zsigmond körtérhez akkor most menjen! Az M4-es metróval és a 6-os villamossal megközelíthető a Móricz Zsigmond körtér!