Ebben a topic-ban az oldallal kapcsolatos kérdéseiket, az oldalon szereplő trash karaktereket, esetleg a hozzájuk kapcsolódó mellékszereplők körülményeit, illetve a velük kapcsolatos dolgokat lehet kitárgyalni.
Szabályok:
Nem tiltott dolog a témától kis mértékben eltérni, ha azért van némi összefüggés egy adott trash karakterrel kapcsolatban.
Kiskorú mellékszereplőkről kizárólag jóindulattal lehet említést tenni!
@rögeszmés sodrák:
lehet elkerülte a figyelmem, de nincs olyan opció, hogy a felhasználó megtalálja a hozzászólásait?
Valós igény.
Néha jó lenne miket is kommentelek részegen.
Van hogy rátalálok egy kommentemre hónapokkal később és beszarok a röhögéstől, hogy hogy a faszba írhattam olyanokat.
@Szakállon rúgott vén hülye:
Rézfán Fütyülő: Neked újdonság.
De amúgy mivel szennyezi ami olyan mint hsp munkássága?
Egy két vlogja van, valami kaland út hogy bejárja Kanadát meg 1-2 doom gameplay kb.
@McSkziofrén:
Mivan kedvenc Heiner "ausztirába kellet menekülnünk" Ernővel? Elég régóta nincs loop a trashcity mafia hálózatról illetve mióta kiderült hogy még mindig itthon kuksol csak mostmár a garázsban ül a kerti széken a vasalodeszkából ácsolt asztala előtt
Mivan kedvenc Heiner "ausztirába kellet menekülnünk" Ernővel? Elég régóta nincs loop a trashcity mafia hálózatról illetve mióta kiderült hogy még mindig itthon kuksol csak mostmár a garázsban ül a kerti széken a vasalodeszkából ácsolt asztala előtt
@Nevem Senki:
Esetleg lehetne valami olyan kategóriát is bevezetni, hogy az "Év feltörekvő Trash-e"? Aki az adott évben debütált. Úgy mint, Koldustechnika Alexa pl.
Rézfán Fütyülő: Neked újdonság.
Egy két vlogja van, valami kaland út hogy bejárja Kanadát meg 1-2 doom gameplay kb.
Biztos csak nekem újdonság, hogy Polgár Tamás alias Tomcat2 még mindig szennyezi a youtube-ot a videóival! Kb. ugyanaz a modoros balfasz stílus, mint HSP Ernő, csak valamivel letisztultabban: https://www.youtube.com/@nematolvajkergetok5104/videos
HSP megérdemelne már idén valami jópofa kitüntetést!
Igen szerintem is kitett magáért az idén.
Volt minden.
Faszvillantás (úgyis tudjuk, hogy nem francia fasz volt hanem az övé).
Rendőrös rajtaütés
Hitelből gpu amit nem használ.
Ház leak
Eon faszerdő
Gyermekügyi faszerdő
Az egész Heiner domain szétbaszása.
@MegtértHuffnágel:
Az új profilképemen a 3 éve halott édesapám látható fiatalon, iránban a sivatag kellős közepén. Teljesmértékben tükrözi a mostani viszonyomat a világhoz. sivár, reménytelen, kiszámíthatatlan...
Ugyan már Huffnágel, ne bomolj! Próbáld nézni az élet napos oldalát. Pl. hogy még mindig itt van ez a remekbe szabott oldal, ahol gyakorlatilag korlátlanul lehet fikázni a trasheket. Azért ez is valami a mai cenzúrázott világban.
@tosay50519:
te is és hasonló gondolkodás menetű társaid pont ezeket élvezik sajnálatos módon hogy kikkel hogyan lehet genyózni.
Ez mi úgy mégis? Miről beszél?!Ez az ember éppen, hogy saját magával "genyózik" állandó jelleggel. És még csak nem is a viaszos, meg domestossal zuhanyzós jeleneteire gondolok egyből. Hanem úgy általában, ahogy működik, mint ember. Legkomolyabb Büdöskényi és Veknifejféle valóságtagadások.
Úgyhogy igen, valószínűleg vagy az apja, vagy munkahely tiltotta meg, mert nem csak táppénzcsalásról küldtek videó részletet, hanem amikor a munkahelyről oanaszkodik
@Szakállon rúgott vén hülye:
Trollégák! Horváth Szartinszkáról mit lehet tudni?
Ha jól értettem a komment haverokat, akkor bejelentették a munkáltatójánál a táppénzcsaló dolgait, ezért az apja eltiltotta a livetól vagy most mi a helyzet? Hogy lesz így karácsonyi lélektisztító sírós, viaszos lájfsz?
Valaki kérdezte tőle Messengeren hogy miért nincs live, Martin ezt válaszolta:
Szép napot! Alakítom az életemet és nem arról van szó hogy nem lehet csak nem akarok és nem fogok! Amik eddig történtek az élőkben azok már tarthatatlanok! Magamat fejlesztem és összekapom magam ami már épp ideje! Helyre hozom az életem normális keretek között mert a legtöbben köztük te is és hasonló gondolkodás menetű társaid pont ezeket élvezik sajnálatos módon hogy kikkel hogyan lehet genyózni. Befejeztem magamra koncentrálok!
Trollégák! Horváth Szartinszkáról mit lehet tudni?
Ha jól értettem a komment haverokat, akkor bejelentették a munkáltatójánál a táppénzcsaló dolgait, ezért az apja eltiltotta a livetól vagy most mi a helyzet? Hogy lesz így karácsonyi lélektisztító sírós, viaszos lájfsz?
@MegtértHuffnágel:
most megfigyelnek és ezért van nálam ez az egyedi videó lejátszási probléma?
Én azért ezt nem tartom valószínűnek. Egyrészt, az eddigi, első másodpercek után elakadós lejátszási hibát már kora délután elhárította Schwartz úr, másrészt más okai is lehetnek a rossz kapcsolatnak.
Van a Cloudfare amin keresztül megy az oldal elérése és bár én sem vagyok az a technikai zseni, mivel én inkább a design-ért és a tartalmak ellenőrzéséért felelek és Schwartz úré a technika rész, viszont azt tudom, hogy még tavaly volt, hogy nem tudtak megegyezni valamin a Cloudfare és a Magyar(?) Telecom hálózata, így magyarországról -mondjuk így- kerülőúton éri el az ember Trash City-t. Ezért lehet sok esetben a telekomos irányból néha-néha instabil a kapcsolat.
A technikus kollégáktól ezúton is elnézést, ha valami orbitális baromságot írtam, prolilógia a szakterületem és nem a haladó informatika.
A Nyugati Fény cikkje Selim Etkarról amely január elején jelent meg. Ti mit gondoltok arról, hogy Selim a bűnöző-korrupt kormánypárt oldalára állt bűnözőként és gázpisztolyt rántott elő a DK rendezvényén?
Fel van fújva ez az egész. Teljesen nyilvánvaló, hogy megpróbálták kihasználni az adódó alkalmat, hogy bele lehet rúgni a túloldalba, felhasználva egy ilyen közönséges paprikajancsit. Ahogy megtette a baloldal, ugyan úgy megtette volna és meg is teszi az első adandó alkalommal a jobboldal is.
És mit csinál a paprikajancsi? Szedegeti össze a morzsákat, meg dörgölőzik ezerrel. A stukker előrántás indítékára meg erős Szetey-montázs érzésem van.
Dobrev meg kipusztulhana már a francba az alkesz férjével együtt.
A Nyugati Fény cikkje Selim Etkarról amely január elején jelent meg. Ti mit gondoltok arról, hogy Selim a bűnöző-korrupt kormánypárt oldalára állt bűnözőként és gázpisztolyt rántott elő a DK rendezvényén?
Valós igény.
Néha jó lenne miket is kommentelek részegen.
Van hogy rátalálok egy kommentemre hónapokkal később és beszarok a röhögéstől, hogy hogy a faszba írhattam olyanokat.
azzal, hogy beszél és modoroskodik
Pontosan az ami Trutyival van. Új életet kezdett.
Vagy esetleg Hári Dániel.
Többen írták a gyagyás/turbó liveban, és elvileg a Jutka is kirakott valamit.
Valami valid infó?
Igen szerintem is kitett magáért az idén.
Volt minden.
Faszvillantás (úgyis tudjuk, hogy nem francia fasz volt hanem az övé).
Rendőrös rajtaütés
Hitelből gpu amit nem használ.
Ház leak
Eon faszerdő
Gyermekügyi faszerdő
Az egész Heiner domain szétbaszása.
És még sorolhatnám.
HSP megérdemelne már idén valami jópofa kitüntetést!
Mikor lesznek kiosztva az idei díjjak?
Dejófejek! Sokkal több ilyen ember kéne a világnak!
Nem a telefont nyomkodták, csak megélték a pillanatot!
Jól látom, hogy a faterod éppen a tankba vizel?
Alap trash szabály: Mindig van egy utolsó bebaszós.
Ez mi úgy mégis? Miről beszél?!Ez az ember éppen, hogy saját magával "genyózik" állandó jelleggel. És még csak nem is a viaszos, meg domestossal zuhanyzós jeleneteire gondolok egyből. Hanem úgy általában, ahogy működik, mint ember. Legkomolyabb Büdöskényi és Veknifejféle valóságtagadások.
Valaki kérdezte tőle Messengeren hogy miért nincs live, Martin ezt válaszolta:
Szép napot! Alakítom az életemet és nem arról van szó hogy nem lehet csak nem akarok és nem fogok! Amik eddig történtek az élőkben azok már tarthatatlanok! Magamat fejlesztem és összekapom magam ami már épp ideje! Helyre hozom az életem normális keretek között mert a legtöbben köztük te is és hasonló gondolkodás menetű társaid pont ezeket élvezik sajnálatos módon hogy kikkel hogyan lehet genyózni. Befejeztem magamra koncentrálok!
Én azért ezt nem tartom valószínűnek. Egyrészt, az eddigi, első másodpercek után elakadós lejátszási hibát már kora délután elhárította Schwartz úr, másrészt más okai is lehetnek a rossz kapcsolatnak.
Van a Cloudfare amin keresztül megy az oldal elérése és bár én sem vagyok az a technikai zseni, mivel én inkább a design-ért és a tartalmak ellenőrzéséért felelek és Schwartz úré a technika rész, viszont azt tudom, hogy még tavaly volt, hogy nem tudtak megegyezni valamin a Cloudfare és a Magyar(?) Telecom hálózata, így magyarországról -mondjuk így- kerülőúton éri el az ember Trash City-t. Ezért lehet sok esetben a telekomos irányból néha-néha instabil a kapcsolat.
A technikus kollégáktól ezúton is elnézést, ha valami orbitális baromságot írtam, prolilógia a szakterületem és nem a haladó informatika.
Fel van fújva ez az egész. Teljesen nyilvánvaló, hogy megpróbálták kihasználni az adódó alkalmat, hogy bele lehet rúgni a túloldalba, felhasználva egy ilyen közönséges paprikajancsit. Ahogy megtette a baloldal, ugyan úgy megtette volna és meg is teszi az első adandó alkalommal a jobboldal is.
És mit csinál a paprikajancsi? Szedegeti össze a morzsákat, meg dörgölőzik ezerrel. A stukker előrántás indítékára meg erős Szetey-montázs érzésem van.
Dobrev meg kipusztulhana már a francba az alkesz férjével együtt.