Városi fórum - Trash kibeszélő stb.

Ebben a topic-ban az oldallal kapcsolatos kérdéseiket, az oldalon szereplő trash karaktereket, esetleg a hozzájuk kapcsolódó mellékszereplők körülményeit, illetve a velük kapcsolatos dolgokat lehet kitárgyalni.

Szabályok:

• Nem tiltott dolog a témától kis mértékben eltérni, ha azért van némi összefüggés egy adott trash karakterrel kapcsolatban.
  • Kiskorú mellékszereplőkről kizárólag jóindulattal lehet említést tenni!

4473 hozzászólás

Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
0 / 10000 karakter
@Rendszergazda:
R4k33sh jóvoltából elindult az új Trash fórum!
https://trashforum.org/
HSP Certified @ 2025

Ha nem a legújab FoxCum szerveren fut, akkor nem bízok benne!
@Dr Tájfel:
@Nevem Senki:
u.i.: Szeretném kérni a Tisztelt Városvezetést, hogy javítsák a címben a dátumot. Nem 2022-ben, hanem 23-ban keletkezett. 22-ben még a linzi recskabunkerből csalta a munkabért a aPojcukjos.

A feltöltőnek írjon ez ügyben, hogy írja át, ha tényleg ez a dátum. Nem akarok csak így beleírni az ő tudta nélkül.

Rendben, semmi gond. Nem tudtam hogyan is működik ez a rendszer.
@rögeszmés sodrák:
@Rendszergazda:
HSP Certified @ 2025

ah, úgy nézem az ékezetes felhasználónevekkel gondja van viszont

Jelezzétek nála a problémákat, biztos lesz rájuk megoldása előbb utóbb:
https://trashcity.net/user/R4k33sh
@Rendszergazda:
HSP Certified @ 2025

ah, úgy nézem az ékezetes felhasználónevekkel gondja van viszont
HSP Certified @ 2025
@Nevem Senki:
u.i.: Szeretném kérni a Tisztelt Városvezetést, hogy javítsák a címben a dátumot. Nem 2022-ben, hanem 23-ban keletkezett. 22-ben még a linzi recskabunkerből csalta a munkabért a aPojcukjos.

A feltöltőnek írjon ez ügyben, hogy írja át, ha tényleg ez a dátum. Nem akarok csak így beleírni az ő tudta nélkül.
@Rézfán Fütyülő: Lehet.
Amit nem lehet dióhéjban: Halálát kívánni, vagy túl egyértelműen utalni, arra, hogy jó lenne ha meghalna vagy egyéb kegyetlen dolgok történjenek vele stb.
Plusz amiket eddig sem lehetett: Az uszítások, hogy felszólító módban írni olyanokat, hogy: Valaki verje már el/ végezzen vele stb.
az új komment moderációs szabályokkal kacsplatoban kérdezném, hogy beazonosítható személyek kurva anyját továbbra is lehet-e szidni?
Az évszázad élőlájvja volt, vaskeresztet mindazoknak, akik élőben élhették át. "DE NEM ÉRDEKEL, NINCS MAGÁNÉLETED!" "HALÁL, HALÁLT ÉRDEMELNÉL!" Évfordulós csideó mélyen Tisztelt Trollégák:
https://trashcity.net/video/11924/sodi-folyt-k%C3%B6v-2-%C5%91rj%C3%B6ng%C5%91-live-feat-gammer-laura-v%C3%A9kony-%C3%A9va-%C3%A9s-csenge-2022-01-02

@BuSuck József:
Mi lehet skizogerivel?

Szakpszichátriai kezelésen van.
Meg ráadásul régen 2010-ben is léteztek abszurd gyerekeknek készült animációk amelyek a késő Z generáció körében lettek népszerűek (pl. FunVideoTV) és régen a 2010-es évek elején is
népszerűek voltak a tabletek! Nekem is volt mikor 2.-os voltam pontosabban egy WayteQ márkájú tablet és én is néztem a nappaliban a nagy LG 3D-s smart tv-n egyszer egy abszurd Angry Birdsos animációt annó 2013-ban amelyet a FunVideoTV nevű csatorna készített!

Mindenesetre én nem foglalkozok ezekkel a marketing generációkkal mert nem befolyásol engem meg én csak magammal, a családommal és az ismerőseimmel kívánok foglalkozni.
Ezeket a generációkat (Béta, Alfa, Z stb.) csak arra találták ki, hogy minél több terméket adjanak el vele (magyarán marketingre).

Még az is elképesztő, hogy Amerikában mindenféle nevetséges sztereotípiákat és jellemeket raknak ezekre a generációkra amely valamennyire igaz is de vannak eléggé nagy hülyeségek is Pl. Hogy minden Alfa generációs Skibidi toiletten meg Youtube kids-en nőtt fel miközben 2010-ben nem is jelent meg ez a animáció és még csak a 2010-es évek közepén jelent meg a YT Kids! Ráadásul a Skibidi Toilet első részén csak 330 millió megtekintés van szemben a Baby sharkkal amely a fiatalabb Alfa generáció körében lett népszerű 5,5 milliárd megtekintést számlál! Emellett vannak kutatások is amelyek 2013-tól számítják az Alfa generációt. (Pl. US Bureau Of Research.)
Boldogabb csújj évet a trojjoknak
Mi lehet skizogerivel?
@Boros Dani:
Mikor lesz kihirdetve az év trash-e? Álló fasszal várjuk.

Dolgozunk rajta, meg más dolgokon is. Nem azonnal lesz meg, de idén sem marad el.
Számolni sem kell, KóklerBré csont nélkül nyeri az Arany Kifli díjat.
@Rendszergazda:
HSP kitett magáért 2024-ben is

Remélem idén ő volt a lenézettebb. Megérdemelne egy vegetás kifli/francia broki díjat
@Boros Dani:

HSP kitett magáért 2024-ben is
Január elseje Magyar idő szerint 17:37 van és az oldal még mindig nincs lelőve, még nem rontott rám a Scotland Yard stb. Magyarázatot követelek, bújj elő Kristályos Alexa! Vagy már szétfagytál azóta?
Boldog, vicces trash anyagokban gazdag új évet kívánok mindenkinek!
Boldog újévet
Boldog és sikerekben gazdag új évet!
Boldog új évet!
Boldog Új Évet 2025!
Boldog új évet mindenkinek!
@Szakállon rúgott vén hülye:
@Puro:
Ha tényleg él, akkor Szakállon rúgott vén hülyének üzenném, hogy legközelebb ügyeljen mielőtt bármelyik trashnek a halálhírét terjeszti,

Ember.... ki terjesztett itt bármit is? Pls olvasd már el újra furry barátom. 1 az hogy kérdeztem, 2 még én is pletykaként hivatkoztam az infóra és nem tényként.

Nem azt mondtam, hogy maga terjeszti, csak ne pletykálja azt, hogy meghalt. Mert akinek a halálhírét terjesztik vagy pletykálják az a személy sokáig fog élni. Ez csak egy tanács volt, nem vádoltam magát semmivel. Mindenesetre Boldog Új Évet!
@Claus004:
Iron visszatért basszameg

Sajnos.
@Nevem Senki:
@Rendszergazda:
Dezső topik

Bocs, de ki az a Dezső? Ödönke eltitkolt szeretője?

Dezső néven hivatkozik DGG a HSP-re, hogy fiktív karakterként beszélhessen róla
@Rendszergazda:
Dezső topik

Bocs, de ki az a Dezső? Ödönke eltitkolt szeretője?