Ebben a topic-ban az oldallal kapcsolatos kérdéseiket, az oldalon szereplő trash karaktereket, esetleg a hozzájuk kapcsolódó mellékszereplők körülményeit, illetve a velük kapcsolatos dolgokat lehet kitárgyalni.
Szabályok:
Nem tiltott dolog a témától kis mértékben eltérni, ha azért van némi összefüggés egy adott trash karakterrel kapcsolatban.
Kiskorú mellékszereplőkről kizárólag jóindulattal lehet említést tenni!
@Nevem Senki:
u.i.: Szeretném kérni a Tisztelt Városvezetést, hogy javítsák a címben a dátumot. Nem 2022-ben, hanem 23-ban keletkezett. 22-ben még a linzi recskabunkerből csalta a munkabért a aPojcukjos.
A feltöltőnek írjon ez ügyben, hogy írja át, ha tényleg ez a dátum. Nem akarok csak így beleírni az ő tudta nélkül.
Rendben, semmi gond. Nem tudtam hogyan is működik ez a rendszer.
@Nevem Senki:
u.i.: Szeretném kérni a Tisztelt Városvezetést, hogy javítsák a címben a dátumot. Nem 2022-ben, hanem 23-ban keletkezett. 22-ben még a linzi recskabunkerből csalta a munkabért a aPojcukjos.
A feltöltőnek írjon ez ügyben, hogy írja át, ha tényleg ez a dátum. Nem akarok csak így beleírni az ő tudta nélkül.
@Rézfán Fütyülő: Lehet.
Amit nem lehet dióhéjban: Halálát kívánni, vagy túl egyértelműen utalni, arra, hogy jó lenne ha meghalna vagy egyéb kegyetlen dolgok történjenek vele stb.
Plusz amiket eddig sem lehetett: Az uszítások, hogy felszólító módban írni olyanokat, hogy: Valaki verje már el/ végezzen vele stb.
Az évszázad élőlájvja volt, vaskeresztet mindazoknak, akik élőben élhették át. "DE NEM ÉRDEKEL, NINCS MAGÁNÉLETED!" "HALÁL, HALÁLT ÉRDEMELNÉL!" Évfordulós csideó mélyen Tisztelt Trollégák:
https://trashcity.net/video/11924/sodi-folyt-k%C3%B6v-2-%C5%91rj%C3%B6ng%C5%91-live-feat-gammer-laura-v%C3%A9kony-%C3%A9va-%C3%A9s-csenge-2022-01-02
Meg ráadásul régen 2010-ben is léteztek abszurd gyerekeknek készült animációk amelyek a késő Z generáció körében lettek népszerűek (pl. FunVideoTV) és régen a 2010-es évek elején is
népszerűek voltak a tabletek! Nekem is volt mikor 2.-os voltam pontosabban egy WayteQ márkájú tablet és én is néztem a nappaliban a nagy LG 3D-s smart tv-n egyszer egy abszurd Angry Birdsos animációt annó 2013-ban amelyet a FunVideoTV nevű csatorna készített!
Mindenesetre én nem foglalkozok ezekkel a marketing generációkkal mert nem befolyásol engem meg én csak magammal, a családommal és az ismerőseimmel kívánok foglalkozni.
Ezeket a generációkat (Béta, Alfa, Z stb.) csak arra találták ki, hogy minél több terméket adjanak el vele (magyarán marketingre).
Még az is elképesztő, hogy Amerikában mindenféle nevetséges sztereotípiákat és jellemeket raknak ezekre a generációkra amely valamennyire igaz is de vannak eléggé nagy hülyeségek is Pl. Hogy minden Alfa generációs Skibidi toiletten meg Youtube kids-en nőtt fel miközben 2010-ben nem is jelent meg ez a animáció és még csak a 2010-es évek közepén jelent meg a YT Kids! Ráadásul a Skibidi Toilet első részén csak 330 millió megtekintés van szemben a Baby sharkkal amely a fiatalabb Alfa generáció körében lett népszerű 5,5 milliárd megtekintést számlál! Emellett vannak kutatások is amelyek 2013-tól számítják az Alfa generációt. (Pl. US Bureau Of Research.)
Január elseje Magyar idő szerint 17:37 van és az oldal még mindig nincs lelőve, még nem rontott rám a Scotland Yard stb. Magyarázatot követelek, bújj elő Kristályos Alexa! Vagy már szétfagytál azóta?
@Puro:
Ha tényleg él, akkor Szakállon rúgott vén hülyének üzenném, hogy legközelebb ügyeljen mielőtt bármelyik trashnek a halálhírét terjeszti,
Ember.... ki terjesztett itt bármit is? Pls olvasd már el újra furry barátom. 1 az hogy kérdeztem, 2 még én is pletykaként hivatkoztam az infóra és nem tényként.
Nem azt mondtam, hogy maga terjeszti, csak ne pletykálja azt, hogy meghalt. Mert akinek a halálhírét terjesztik vagy pletykálják az a személy sokáig fog élni. Ez csak egy tanács volt, nem vádoltam magát semmivel. Mindenesetre Boldog Új Évet!
Ha nem a legújab FoxCum szerveren fut, akkor nem bízok benne!
Rendben, semmi gond. Nem tudtam hogyan is működik ez a rendszer.
Jelezzétek nála a problémákat, biztos lesz rájuk megoldása előbb utóbb:
https://trashcity.net/user/R4k33sh
ah, úgy nézem az ékezetes felhasználónevekkel gondja van viszont
https://trashforum.org/
HSP Certified @ 2025
Amit nem lehet dióhéjban: Halálát kívánni, vagy túl egyértelműen utalni, arra, hogy jó lenne ha meghalna vagy egyéb kegyetlen dolgok történjenek vele stb.
Plusz amiket eddig sem lehetett: Az uszítások, hogy felszólító módban írni olyanokat, hogy: Valaki verje már el/ végezzen vele stb.
https://trashcity.net/video/11924/sodi-folyt-k%C3%B6v-2-%C5%91rj%C3%B6ng%C5%91-live-feat-gammer-laura-v%C3%A9kony-%C3%A9va-%C3%A9s-csenge-2022-01-02
Szakpszichátriai kezelésen van.
népszerűek voltak a tabletek! Nekem is volt mikor 2.-os voltam pontosabban egy WayteQ márkájú tablet és én is néztem a nappaliban a nagy LG 3D-s smart tv-n egyszer egy abszurd Angry Birdsos animációt annó 2013-ban amelyet a FunVideoTV nevű csatorna készített!
Mindenesetre én nem foglalkozok ezekkel a marketing generációkkal mert nem befolyásol engem meg én csak magammal, a családommal és az ismerőseimmel kívánok foglalkozni.
Még az is elképesztő, hogy Amerikában mindenféle nevetséges sztereotípiákat és jellemeket raknak ezekre a generációkra amely valamennyire igaz is de vannak eléggé nagy hülyeségek is Pl. Hogy minden Alfa generációs Skibidi toiletten meg Youtube kids-en nőtt fel miközben 2010-ben nem is jelent meg ez a animáció és még csak a 2010-es évek közepén jelent meg a YT Kids! Ráadásul a Skibidi Toilet első részén csak 330 millió megtekintés van szemben a Baby sharkkal amely a fiatalabb Alfa generáció körében lett népszerű 5,5 milliárd megtekintést számlál! Emellett vannak kutatások is amelyek 2013-tól számítják az Alfa generációt. (Pl. US Bureau Of Research.)
Dolgozunk rajta, meg más dolgokon is. Nem azonnal lesz meg, de idén sem marad el.
Remélem idén ő volt a lenézettebb. Megérdemelne egy vegetás kifli/francia broki díjat
HSP kitett magáért 2024-ben is
Nem azt mondtam, hogy maga terjeszti, csak ne pletykálja azt, hogy meghalt. Mert akinek a halálhírét terjesztik vagy pletykálják az a személy sokáig fog élni. Ez csak egy tanács volt, nem vádoltam magát semmivel. Mindenesetre Boldog Új Évet!
Sajnos.
Dezső néven hivatkozik DGG a HSP-re, hogy fiktív karakterként beszélhessen róla
Bocs, de ki az a Dezső? Ödönke eltitkolt szeretője?