Ebben a topic-ban az oldallal kapcsolatos kérdéseiket, az oldalon szereplő trash karaktereket, esetleg a hozzájuk kapcsolódó mellékszereplők körülményeit, illetve a velük kapcsolatos dolgokat lehet kitárgyalni.
Szabályok:
Nem tiltott dolog a témától kis mértékben eltérni, ha azért van némi összefüggés egy adott trash karakterrel kapcsolatban.
Kiskorú mellékszereplőkről kizárólag jóindulattal lehet említést tenni!
@pipi:
Kedvess trollszok!
A hét eleje óta működik a TrashWiki, amin minden trashnek van/lesz oldala (kivéve Stokit, neki már úgyis van saját wikije). Gyertek és bővítsétek a tudásotokkal a wikit, hogy írásos formában is fennmaradjon az utókor számára a sok legendás trash története és munkássága.
wiki.trashforum.org
Természetesen csatlakoztam és rögtön javasolnék is egy bővítést.
@pipi:
Kedvess trollszok!
A hét eleje óta működik a TrashWiki, amin minden trashnek van/lesz oldala (kivéve Stokit, neki már úgyis van saját wikije). Gyertek és bővítsétek a tudásotokkal a wikit, hogy írásos formában is fennmaradjon az utókor számára a sok legendás trash története és munkássága.
wiki.trashforum.org
belinkeled pls? Nem talalom, szemetes csovesek oldalai jonnek be ha ezt beirom
@pipi:
Kedvess trollszok!
wiki.trashforum.org
Kedvess trollszok!
wiki.trashforum.org
@Legális Ajzószer:
Szeretném jelezni a Trollégáknak, hogy az elmúlt 1-2 napban Hári Tranyónak melócsá lett a foodora-nál. Viszonylag nyugodtan fogadta a dolgot, bár természetesen azt állítja a cégről hogy megalázták amikor elküldték, mert mondták neki hogy adjon le minden munkához használt eszközt... Ez szerinte már az..
A rózsaszín foodoras kabát kihordási ideje mennyi volt?
Azt hiszem, kb egy hónap se.. .. INFÓ INFÓ tranyó hári dánielnek új munkahelye van a WOLT-nál ha jól értettem...
@SneciGeci:
Tiszteletem a kedves Trollégáknak, de csak jelezném, hogy PedoSodi 2 napja nem hallatott magáról. Nem akarok előre inni a medve bőrére, de lehet, hogy letartóztatták. (Vagy megmurdelt, ami még szerencsésebb, mert akkor végleg megszabadultunk tőle)
Sajnos nem igaz, hogy 2 napja nem hallatott magáról mivel tegnap (16 órája) repostolt egy videót TikTok-on. (repost=egy más által készített videót megosztott a saját TikTok profilján)
A fenébe! Pedig már reméltem, hogy elvitték a zsaruk.
@SneciGeci:
Tiszteletem a kedves Trollégáknak, de csak jelezném, hogy PedoSodi 2 napja nem hallatott magáról. Nem akarok előre inni a medve bőrére, de lehet, hogy letartóztatták. (Vagy megmurdelt, ami még szerencsésebb, mert akkor végleg megszabadultunk tőle)
Sajnos nem igaz, hogy 2 napja nem hallatott magáról mivel tegnap (16 órája) repostolt egy videót TikTok-on. (repost=egy más által készített videót megosztott a saját TikTok profilján)
@MegtértHuffnágel:
Csókolom a szivetek, nyalom a zacskóitokat tes'vérjeim, a rulettgolyós paliról nincs hír? Az 54 milla csak úgy rossz irányba gurult oszt jóvan úgy? Hát hol az igazságszolgáltatás? Jenőt agyonütötték a Corvin sétányon?
Jenő lehet azóta már a halakkal alszik.
Megjegyzem Szartinszka is eltűnt, mint szar a gazban. Kacserfater végleg eltiltotta az élőlájvozástól?
Tettem fel néhány HSP archív felvételt, amelyeknek egy része már eleve fent lehet az oldalon. Kérlek, ellenőrizd, hogy a frissen feltöltött fájlok jobb minőségűek-e, és érdemes-e lecserélni a jelenlegi verziót, vagy van-e közte új anyag.
https://youtu.be/ClediyNnI0Q?si=sW4ZK2EAPZahrsfq&t=6062
Lehet jelenteni az eredeti videó, hogy megint a youtubeletölőt telepíti.
Ernő vékony jégen táncol már megint.
Emiatt már kapott videótörlést és gyűlöletbeszéd miatt 7 nap bannt.
A következő lépés egy hosszabb vagy végleges csatorna bann lesz.
Járuljatok hozzá egy jelentéssel.
Szeretném jelezni a Trollégáknak, hogy az elmúlt 1-2 napban Hári Tranyónak melócsá lett a foodora-nál. Viszonylag nyugodtan fogadta a dolgot, bár természetesen azt állítja a cégről hogy megalázták amikor elküldték, mert mondták neki hogy adjon le minden munkához használt eszközt... Ez szerinte már az..
A Heiner (pocak) Ernőnek 3 trashcity fiókja is van. Megtalálhatjátok a Közösség - Legaktivabb felhasználók - lista végén mind a hármat.
Azaz Ernő háromszoros bajnok a legutáltabb fiókokat tekintve.
@Dr Tájfel:
@SneciGeci: Jó kérdés, hogy vajon mennyien néznék őt itt szívesen? Igazság szerint már kissé elfelejtettem, hogy mennyire tolt trash tartalmat. Arra emlékszem, hogy mindenkire rászólt az utcán ahol bagóztak.
A magam részéről főleg a videán (nem csak YouTube-on és TikTok-on ténykedett a fickó) lévő videói és a Paul Street kritikájára adott válasza miatt tartom őt is idevalónak. Ugyanis azon videóinak semmi értelme sincs, a Paul Street-nek adott válasza pedig egyenesen bűnrossz. (Szó szerint, mert rágalmazza a fickó, amikor dohánytermék reklámozásával vádolja Paul-t) Ami pedig a tömeget illeti én azt mondom: Kérdezzük meg őket erről és ne csupán ebben az egy esetben! Facebook-on írok nektek ezzel kapcsolatban, ugyanis ezzel adtál egy ötletet.
@SneciGeci: Jó kérdés, hogy vajon mennyien néznék őt itt szívesen? Igazság szerint már kissé elfelejtettem, hogy mennyire tolt trash tartalmat. Arra emlékszem, hogy mindenkire rászólt az utcán ahol bagóztak.
@Dr Tájfel
Lenne még egy-két címeres jómadár, akiknek a videóit így közzétenném, mert azt gondolom, hogy ráférnek erre az oldalra, de még nincsenek kint. Például Anti Smoke a YT-ról bekerülhetne ide, ugyanis eléggé cifra videói vannak.
@Rézfán Fütyülő:
Lehetne egy olyan gyűjtőoldalt csinálni ide a cityre, ahonnan el lehet érni közvetlenül a trashretardok tiktok/youtube oldalait? Néha felmegyek tiktokra, de nem tudom mit keressek, Jenes, Trutymó, Sodi, stb. nekem nem jönnek fel a keresésben, maximum csak hashtagként régi kivágott videókon, de jó lenne néha lájvban is trollkodni velük.
Tisztelt vezérkar! Ezt a videót próbálom megtekinteni, az előnézetnél el is kezdi játszani, de ha megnyitom a linket akkor 500-as hibát kapok:
https://trashcity.net/video/14291/
@Boros Dani: Hát nem volt annyira felkapott, mint az első 3 helyezett. Neki ilyen hullámvölgyei voltak év közben is. Néha nagyon aktív volt, de aztán meg nagyon eltűnt egy-egy nagyobb esemény után. Szerintem ezért nem nézték annyian őt, mint a többit.
@Rézfán Fütyülő:
Lehetne egy olyan gyűjtőoldalt csinálni ide a cityre, ahonnan el lehet érni közvetlenül a trashretardok tiktok/youtube oldalait? Néha felmegyek tiktokra, de nem tudom mit keressek, Jenes, Trutymó, Sodi, stb. nekem nem jönnek fel a keresésben, maximum csak hashtagként régi kivágott videókon, de jó lenne néha lájvban is trollkodni velük.
Természetesen csatlakoztam és rögtön javasolnék is egy bővítést.
wiki.trashforum.org
wiki.trashforum.org
Azt hiszem, kb egy hónap se..
A fenébe! Pedig már reméltem, hogy elvitték a zsaruk.
Sajnos nem igaz, hogy 2 napja nem hallatott magáról mivel tegnap (16 órája) repostolt egy videót TikTok-on.
Jenő lehet azóta már a halakkal alszik.
Megjegyzem Szartinszka is eltűnt, mint szar a gazban. Kacserfater végleg eltiltotta az élőlájvozástól?
Tettem fel néhány HSP archív felvételt, amelyeknek egy része már eleve fent lehet az oldalon. Kérlek, ellenőrizd, hogy a frissen feltöltött fájlok jobb minőségűek-e, és érdemes-e lecserélni a jelenlegi verziót, vagy van-e közte új anyag.
Köszönöm!
Lehet jelenteni az eredeti videó, hogy megint a youtubeletölőt telepíti.
Ernő vékony jégen táncol már megint.
Emiatt már kapott videótörlést és gyűlöletbeszéd miatt 7 nap bannt.
A következő lépés egy hosszabb vagy végleges csatorna bann lesz.
Járuljatok hozzá egy jelentéssel.
Azaz Ernő háromszoros bajnok a legutáltabb fiókokat tekintve.
Szép munka Ernő, egyél szart.
A magam részéről főleg a videán (nem csak YouTube-on és TikTok-on ténykedett a fickó) lévő videói és a Paul Street kritikájára adott válasza miatt tartom őt is idevalónak. Ugyanis azon videóinak semmi értelme sincs, a Paul Street-nek adott válasza pedig egyenesen bűnrossz. (Szó szerint, mert rágalmazza a fickó, amikor dohánytermék reklámozásával vádolja Paul-t) Ami pedig a tömeget illeti én azt mondom: Kérdezzük meg őket erről és ne csupán ebben az egy esetben! Facebook-on írok nektek ezzel kapcsolatban, ugyanis ezzel adtál egy ötletet.
Lenne még egy-két címeres jómadár, akiknek a videóit így közzétenném, mert azt gondolom, hogy ráférnek erre az oldalra, de még nincsenek kint. Például Anti Smoke a YT-ról bekerülhetne ide, ugyanis eléggé cifra videói vannak.
Yaboku: tiktok.com/@elysiacintia de ő változó hol csinálja,
twitch: twitch.tv/phantomsophia
YT: youtube.com/@ElysiaCintia
https://trashcity.net/video/14291/
nagyon szépen köszönöm szépen!
VKÁ-hatás.
Stoki: tiktok.com/@sodika82
Jenes: tiktok.com/@thejenipatrik2000
Trutyi: tiktok.com/@turbotitan32
Szisza: tiktok.com/@j.merci.2
Pityuli: tiktok.com/@mc_isti2
Jolly: tiktok.com/@androviczjollyhivatalos
Ali: tiktok.com/@justalibaba1
Hájasbré: youtube.com/@iveoveiveove (1 hétre felfüggesztette a YT)
Nájk Família: tiktok.com/@golyo111
Tojás: tiktok.com/@vadaszgyula_1
Ha minden igaz, HSP Certified, szóval a helyedben én nem aggódnék!