Városi fórum - Trash kibeszélő stb.

Ebben a topic-ban az oldallal kapcsolatos kérdéseiket, az oldalon szereplő trash karaktereket, esetleg a hozzájuk kapcsolódó mellékszereplők körülményeit, illetve a velük kapcsolatos dolgokat lehet kitárgyalni.

Szabályok:

• Nem tiltott dolog a témától kis mértékben eltérni, ha azért van némi összefüggés egy adott trash karakterrel kapcsolatban.
  • Kiskorú mellékszereplőkről kizárólag jóindulattal lehet említést tenni!

4477 hozzászólás

Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
0 / 10000 karakter
húha. bár azóta leírtam, hogy úgy néz ki nálam a felhívó üzenet először nem látszódott, de a hozzászólásomat valamiért nem mentette az oldal.
kérdezném a városvezetést, hogy valamiféle globális probléma észlelhető-e vagy csak az irányomba van valami szolgáltatói probléma? napok óta kapar az oldal nálam minden rendszeren, minden böngészőben. tegnap 1-2 órán át egyáltalán nem jött be az oldal. látom, hogy mára helyreállt, de még lassabb, mint valaha. gondoltam dns vagy cloudflare probléma, de nem telekomos vagyok és ez új lenne számomra. van valami nyilvános infó?
Sok szerencsét kívánok a Technikus Úrnak az oldal javításához! Egy 2gigás videót 5 órája próbálok feltenni, de folyamatosan megszakadt, eldobja a kapcsolatot a CF, bármit csinálok.
Köszönjük a kitartó munkát! CF cache-elésre nézzenek rá, valószínűleg a videók nem a CDN cacheből jönnek a nézők felé, hanem invalidálja a cache-t és újra letölti a szerverről.
@szmöre ügyvédje:
merciről tudtok valamit? azóta nem tudok róla semmit, hogy abbahagyta a lájvozást

A lájvozást nem tudom, hogy mikor hagyta abba, de pénteken elmentünk egymás mellett a Corvin metróaluljáróban. Pont olyan volt, mint akármikor máskor, bár se nem néztem meg túl alaposan, se nem álltam le vele beszélgetni, nyilván.
Ha az a kérdés, hogy az internetről/tiktakkról hova tűnt, azt nem tudom, de én eleve nem is követtem soha sehol.
https://trashcity.net/video/14920/elek-zolt%C3%A1n-legzseni%C3%A1lisabb-pillanatai-2023

HTTP ERROR 500
@Dr Tájfel:
@Rendszergazda: Nem tudom, hogy miért lehet ez önnél. Csináltam 1-2 videó feltöltés tesztet, de minden rendben tűnt nálam. Talán estére a Dr. Schwartz is tud többet mondani.

Úgy néz ki, megoldódott a probléma. A fájlnév UTF-8 karaktereket tartalmazott (emojikat), sajnos rengeteg videót így töltenek fel. Ezeket néha elviseli az oldal, néha nem. Windows és Android egyaránt bírja, de az oldalnak néha gondja akad vele, ahogy a figyelmeztető szöveg is írja. Megpróbáltam weblapra feltenni a mintát, érdekes módon ott sincs gond a különleges karakterekkel, csak brutális lesz tőle a link.

https://rendszergazda.rf.gd/%F0%9F%92%AA%20MC%20ISTI%20-%20ESTI%20TEST%20EDZ%C3%89S%20%F0%9F%92%AA%20Guggol%C3%A1s%20Sodival%20%F0%9F%8F%8B%EF%B8%8F%E2%80%8D%E2%99%82%EF%B8%8F%F0%9F%A6%B5%20[Q1Hv4HELrJQ].mkv
@Dr Tájfel:
@Rendszergazda: Nem tudom, hogy miért lehet ez önnél. Csináltam 1-2 videó feltöltés tesztet, de minden rendben tűnt nálam. Talán estére a Dr. Schwartz is tud többet mondani.

Előfordulhat, hogy az oldal még mindig támadás alatt áll. Nekem is még folyamatosan küldözgeti nekem, hogy igazolnom kell magamat, hogy nem vagyok bot.
Valami nem oké a feltöltéssel, csomó videót eldob az oldal. Tegnap VP9-re panaszkodtam, ma viszont már az AVC1/webm/mp4 sem megy. Sima YouTube-os mp4 videók és yt-dlp. Érdekes a probléma, mert pár videót fel engedett az oldal bármi gond nélkül.

Mi lehet a gond? Eddig csak h265/hevc/vp9 probléma volt, a h264 ment gond nélkül. Elképzelhető, hogy az oldal részéről van valami technikai probléma jelenleg? 4 formátumban próbáltam feltölteni Istis videókat, de egyiket sem veszi be az oldal.

Ami biztos hogy off, az alapbeállítás (299+251) és az alábbiak kombinálása:
140 m4a audio only 2 │ 3.80MiB 129k https │ audio only mp4a.40.2 129k 44k [hu] medium, m4a_dash
251 webm audio only 2 │ 3.04MiB 104k https │ audio only opus 104k 48k [hu] medium, webm_dash
312 mp4 1920x1080 60 │ ~114.72MiB 3912k m3u8 │ avc1.64002A 3912k video only
299 mp4 1920x1080 60 │ 80.10MiB 2730k https │ avc1.64002a 2730k video only 1080p60, mp4_dash
@szmöre ügyvédje: OFF: Az a név!
merciről tudtok valamit? azóta nem tudok róla semmit, hogy abbahagyta a lájvozást
Jelenleg ismét előjönnek problémák videók feltöltésekor, íme az egyik amit már korábban említettem:

▲ Videó feltöltve... - 2025.02.09. 20:31X
Az ön által feltöltött videó az elfogadás után megtekinthető lesz az alábbi linken:
https://trashcity.net/video/0/mc-isti-elmagyarázza-miért-nyalogatja-a-kezét-napi-50x-fürdik

ID=0 kap a videó, tehát feltöltés után instant kuka, nem birkózik meg vele az oldal. Youtube VP9 letöltés. Teljes Mediainfo az alábbi linken:
https://rendszergazda.rf.gd/phpbb/viewtopic.php?p=71#p71

Másik hiba, a szigorúbb CF miatt ha rosszkor jár le az időkorlát és újra akarja ellenőrizni a klienst, megszakad a feltöltés.
A feltöltés sikertelen. Kérjük, próbáld meg újra!
Ugyanez kommentelésnél, likeolásnál, és a többi interakciónál is előjön a CF miatt.

Ha leállnak a támadásokkal, és ismét biztonságosan visszaállítható lazábbra a CF, érdemes lesz megtenni.
@SneciGeci: Nincs elfelejtve a dolog, attól mert nem az elsők közt van megcsinálva. Addig is szíves türelmét kérem.
@Dr Tájfel:
@Feltámadás Ereje: Igen, ez már közelebb áll az én elképzelésemhez, ami arról szólna, hogy lennének kiemelt videók egyes témában, amolyan play-list szerűen.

Ez nem egy rossz ötlet, nemcsak trashvideós, hanem tematika szerint is el lehetne őket érni. Viszont ha már katergorizálás, akkor felvetném ismét, hogy Anti Smoke is legyen egy külön kategória ó, mondjuk Dunaharaszti Cigisheriff néven.
@Feltámadás Ereje: Igen, ez már közelebb áll az én elképzelésemhez, ami arról szólna, hogy lennének kiemelt videók egyes témában, amolyan play-list szerűen.
Ha nem lejátszási lista, akkor több téma jó lenne.
Mert ugye vannak azok a videók, amelyek kivannak emelve amelyek éppen sok megtekintést kapnak.
Vannak a legújabban feltöltött videók, de lehetne mondjuk egy olyan rész amelyben csak paródiák vannak.
Vagy mondjuk lehetne minden trashnek elkülönítve pár videó, ami fontos "lore" tartalmúak, amelyek mérföldkövek az életük alakulásaiban.
@ladikamsukidesuka:
@Rendszergazda:
Ha véget ér a DDOS támadás és uborka szezon lesz a vezetőség életében, szeretném kérni azt a módosítást, hogy saját videó is menthető legyen a kedvencek közé. Többszáz saját videó esetén jó lenne azt a pár kedvencet összegyűjteni, abba a bizonyos kedvencek listába.
"Saját videót nem tehet kedvencek közé!"
Köszönöm!

Vagy akár lehetne egy lejátszási listát létrehozni.

A lejátszási listák bevezetése is jó ötlet lenne. Sajnos a régi videók általában feledésbe merülnek az oldalon, szerintem rengeteg fájl van ami csak áll, de nem kap sok nézettséget hosszútávon. Az emberek szinte mindig a kezdőlapon lévő, legfrissebb tartalmat nézik, a többit nagyon ritkán. Kéne valamilyen megoldás, hogy a régi videókat is "könnyebben" lehessen nézni. Persze ami kategóriában van, az kikereshető manuálisan, de inkább valami youtube féle ajánlás, auto play hiányzik az oldalról.
@ladikamsukidesuka:
Sziasztok. Ez a CloudFlare dolog nem akar okos tv-n tovább engedni hiába jelölőm be a négyzetet. hitelesítés... után pedig visszadob.

Sajnos régebbi rendszeren, régebbi böngészőn nem enged tovább. Például XP-s géppel bármit csinálok, sehogy sem engedi tovább a CF semmilyen weboldalon, ahol magasra van állítva a biztonsági szint.
Gondolom amint ismét biztonságba kerül az oldal és megszűnik a támadás (valószínűleg támadás sorozatra kell gondolni, sosem egy hullámból áll az ilyen) utána a Technikus úr visszaállítja a CF-et ahogy volt.
@Rendszergazda:
Ha véget ér a DDOS támadás és uborka szezon lesz a vezetőség életében, szeretném kérni azt a módosítást, hogy saját videó is menthető legyen a kedvencek közé. Többszáz saját videó esetén jó lenne azt a pár kedvencet összegyűjteni, abba a bizonyos kedvencek listába.
Köszönöm!

Vagy akár lehetne egy lejátszási listát létrehozni.
Sziasztok. Ez a CloudFlare dolog nem akar okos tv-n tovább engedni hiába jelölőm be a négyzetet. hitelesítés... után pedig visszadob.
Köszönöm!
szotyo: Tuti az a buzi kis genyamama lesz.
https://trashcity.net/photo/3131/
Hisztizik, hogy rájöttek a trollégák, hogy ő fenyegetőzött hüllőkéz Jenes livejában hackekkel, aztán amiért ezt nem vette be senki csinálja a műsort a kis hormonzavaros gyernőtt.
@NeroVonSchwartz:
@Rendszergazda:
Támadás alatt áll az oldal? Érezhető volt egy lassulás, valamint bekapcsolták a Cloudflare bot védelmét, tehát valószínűleg megy a DDOS? Tájékoztatást kérünk, mennyire erősek a vár falai. Szükség szerint a város katonái bármikor hadba állnak az oldal védelmére!

Igen, sajnos valami történt. De még így sem az igazi. Remélhetőleg rövidesen megoldom.

Vagy ernőke volt az vagy az a kis szarmarci genyamama. A többi trash ahhoz is hülye, hogy megértse mi az a DDoS. A pénzem az utóbbin van.
@NeroVonSchwartz:
@Rendszergazda:
Támadás alatt áll az oldal? Érezhető volt egy lassulás, valamint bekapcsolták a Cloudflare bot védelmét, tehát valószínűleg megy a DDOS? Tájékoztatást kérünk, mennyire erősek a vár falai. Szükség szerint a város katonái bármikor hadba állnak az oldal védelmére!

Igen, sajnos valami történt. De még így sem az igazi. Remélhetőleg rövidesen megoldom.

Rendben, köszönjük a tájékoztatást. Várjuk a fejleményeket.
Remélhetőleg csak ideiglenes a támadás, néha fejükbe veszik a nagy IT trashek hogy szúrja a szemük az oldal és megszabadulnának tőle. Csak tájékoztatásul közlöm velük, hogy ez bizony nem fog menni, bármennyire is erőlködnek, mert a városunk katonái megvédik az oldalt. Erős bástyáink vannak, biztos a védelem.
@Rendszergazda:

@Szakállon rúgott vén hülye:
Bréking Nyúvz: Yaboku (Kittetya) a kommentben fenyegette meg AnusMagus trollégát valami megöléssel, aki utalt rá, hogy ezért akár fel is jelentheti, erre beszart az aberrált buzija és törölte magát trashcityről.

Képernyőkép készült esetleg?
@Szakállon rúgott vén hülye:
Bréking Nyúvz: Yaboku (Kittetya) a kommentben fenyegette meg AnusMagus trollégát valami megöléssel, aki utalt rá, hogy ezért akár fel is jelentheti, erre beszart az aberrált buzija és törölte magát trashcityről.

Na de milyen kár, így nem tudjuk szivatni a trollégákkal a kommentekkel. Discordra is bárki belép, 2 perc múlva bannolja. Semmi értelme a pedokunak.
@SneciGeci:
Nos Trollégák, körkérdés:

Ki akarja, hogy legyen Anti Smoke kategória?

Legyen.