Városi fórum - Trash kibeszélő stb.

Ebben a topic-ban az oldallal kapcsolatos kérdéseiket, az oldalon szereplő trash karaktereket, esetleg a hozzájuk kapcsolódó mellékszereplők körülményeit, illetve a velük kapcsolatos dolgokat lehet kitárgyalni.

Szabályok:

• Nem tiltott dolog a témától kis mértékben eltérni, ha azért van némi összefüggés egy adott trash karakterrel kapcsolatban.
  • Kiskorú mellékszereplőkről kizárólag jóindulattal lehet említést tenni!

4477 hozzászólás

Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
0 / 10000 karakter
@MegtértHuffnágel:
Nem hagy nyugodni a téma. Tremmel tényleg meghalt?

Ez engem is érdekelne. Mondjuk ha tényleg trollnak van benne a keze, akkor k.anyját. Azért ilyet ne csináljunk már!
@SuperDave:
A trash wiki újra elérhető, hála a bűnszervezeteknek

Kiváló hír, köszönjük az értesítést!
A trash wiki újra elérhető, hála a bűnszervezeteknek
Más: Ernő megint letöröltette a házáról a nyilvános WC megjelölést. Valakinek van ötlete mivel lehetne megjelölni a házat?
Remélem, hogy készült róla biztonsági mentés. elég sok mókás adat volt fent.
@szarosgatya:
A trash wikivel mi lett, tudja valaki? Lelőtték? Nálam nem elérhető.

Nekem is beszart a trash wiki.
A trash wikivel mi lett, tudja valaki? Lelőtték? Nálam nem elérhető.
@Fegyenc:
Értetik mire gondolok? lenne valami konzekvencia benne, nem ossze-vissza, csak most nekem nem jut hirtelen eszembe hogy mi mentén legyenek egyre erosodve a titulusok

Ja adnám, ha lennének rangok. Arra már tudnám morzsolni a peckemet.
igen, tényleg lehetne ilyen kommentrelevancia kategoria is like alapján, és ennek is valami dicsöségcsarnok, ahogy valami régibformus ilyen szintlépcső is, nem vagyok IT-s de biztos ilyen commenius logos ismerettsegu kihivas lenne egy ilyen komment és vagy aktivitas alapjan "xp-"t kapnia felhasznaloknak es bizonyos kritériumonként valami emojit baszni a nickek mellé vagy a profilba, vagy a forumon lehessen egy kulon csíkja ennek.

mit tudom én, 180-360 naponta szintlépés, x kommentenként szintlepes, vagy mas faktor alapjan es akkor mondjuk a frissen regisztralt titulusa: rossz ratyi. (mit tudom en valamibrendszert erre is ki lehetne talalna, a szintek koncepciojat illetoen, hova progresszaljon etc) aztan eggyel-kettovel kovetkezo szint: lelkes snecologia hallgato. aztán, menőgyerek, aztán, a legutolso: utolsó filozofus.

Értetik mire gondolok? lenne valami konzekvencia benne, nem ossze-vissza, csak most nekem nem jut hirtelen eszembe hogy mi mentén legyenek egyre erosodve a titulusok
@Dr Tájfel:
@McMizatnrop: Ha arra gondol, hogy van-e külön gyűjtőhelye a hozzászólásainak, mint a pl. a saját feltöltőtt/kedvencekbe tett videóinak, akkor sajnos olyan nincs.

Egyébként komment/aktivitáskereső tök jó lenne. Van elég sok kincs a kommentek között is.
@SuperDave:
Nálam a videókhoz tartozó like/dislike most fixen zöld színű, a kommenteknél nem tapasztaltam ilyesmit.

Nálam jelenleg csak az alt text jelenik meg: thumb_up_alt 4 thumb_down_alt 0
Itt valószínűleg az egyedi font készlet okozza a gondot. Pontosan milyen font lett hozzá felhasználva?
Nálam a videókhoz tartozó like/dislike most fixen zöld színű, a kommenteknél nem tapasztaltam ilyesmit.
@Magyarország Királya:
Mi történt a like/dislike gombbal? Mert nekem nagyon bugos.

Üdvözlöm, mi a pontos tünet? Nekem minden jól működik, csak az animációjuk lett megváltoztatva.
Mi történt a like/dislike gombbal? Mert nekem nagyon bugos.
@McMizatnrop: Ha arra gondol, hogy van-e külön gyűjtőhelye a hozzászólásainak, mint a pl. a saját feltöltőtt/kedvencekbe tett videóinak, akkor sajnos olyan nincs.
@SuperDave:
Érdekesen fog kinézni az a cella, tele rajzfilmfigurákkal meg trash karakterekkel

Gondolj bele! Csak Pityukából 3 volna, micsoda kánonban menne a gyerekezés.
Markó Gergely Imre: Ládikám és a Fülü olyan nagyon édes mint a cukros méz!
McSkizo: És mi lesz a maggi szarrá ázott instant tésztákkal?
Sziasztok heiner ernő vagyok 6000 éve programozó rendszerfejlesztő és szeretném megosztani veletek a paradicsom levesem receptjét: nyers csirkemell és 1 kiló cukor langyos vízben. Jó étvágyat mindenkienk! (A desszertet a következő bejegyzésemben fogom megosztani de annyit megsúgok hogy kiflivég meg vegeta kelleni fog hozzá.)
@ratcash:
Kacserrol van valami hir? Egyik kedvencem az oreg

Igen. Letette a piát, új életett kezdett.
Szájsebész lett és csinált egy alapítványt azok számára akinek nincs segítség az alkohol fogságából való szabadulásból.
Kacserrol van valami hir? Egyik kedvencem az oreg
Az biztos is. Mondjuk ha én bekerülök az első 25-be, akkor az én karakterem már másodszor menne sittre
Érdekesen fog kinézni az a cella, tele rajzfilmfigurákkal meg trash karakterekkel
@Boros Dani: Legalább sok ismerős arc lesz a cellatársunk innen.
@Dr Tájfel:
Boros Dani úrnál a pont. Eleve a legaktívabb felhasználók vannak előre sorolva a 'közösség' menüpont alatt, ezért erre nincs tervben külön díjazás.

Így van. Azt hallottam, hogy a top 25-ben lévő személyek mind a börtönben fogják végezni.
Nna már csak a nagy pedofilfogásra várunk Púpszászon
https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/zsaru-magazin/komoly-kabitoszerfogas-ujszaszon
Boros Dani úrnál a pont. Eleve a legaktívabb felhasználók vannak előre sorolva a 'közösség' menüpont alatt, ezért erre nincs tervben külön díjazás.
@SneciGeci:
Nem annyira Trash kibeszélő a téma, amit felvetnék: De azt javaslom, hogy díjazásnál legyen egy "Az adott év 10 legaktívabb felhasználója" díjazás is! Mit szóltok hozzá?

Igazából díjazva van. Ott van a top lista, hogy ki a legaktivabb. https://trashcity.net/users?o=ma
@SneciGeci:
Nem annyira Trash kibeszélő a téma, amit felvetnék: De azt javaslom, hogy díjazásnál legyen egy "Az adott év 10 legaktívabb felhasználója" díjazás is! Mit szóltok hozzá?

max ha valami díj is jár mellé