Ebben a topic-ban az oldallal kapcsolatos kérdéseiket, az oldalon szereplő trash karaktereket, esetleg a hozzájuk kapcsolódó mellékszereplők körülményeit, illetve a velük kapcsolatos dolgokat lehet kitárgyalni.
Szabályok:
Nem tiltott dolog a témától kis mértékben eltérni, ha azért van némi összefüggés egy adott trash karakterrel kapcsolatban.
Kiskorú mellékszereplőkről kizárólag jóindulattal lehet említést tenni!
@Fegyenc:
Értetik mire gondolok? lenne valami konzekvencia benne, nem ossze-vissza, csak most nekem nem jut hirtelen eszembe hogy mi mentén legyenek egyre erosodve a titulusok
Ja adnám, ha lennének rangok. Arra már tudnám morzsolni a peckemet.
igen, tényleg lehetne ilyen kommentrelevancia kategoria is like alapján, és ennek is valami dicsöségcsarnok, ahogy valami régibformus ilyen szintlépcső is, nem vagyok IT-s de biztos ilyen commenius logos ismerettsegu kihivas lenne egy ilyen komment és vagy aktivitas alapjan "xp-"t kapnia felhasznaloknak es bizonyos kritériumonként valami emojit baszni a nickek mellé vagy a profilba, vagy a forumon lehessen egy kulon csíkja ennek.
mit tudom én, 180-360 naponta szintlépés, x kommentenként szintlepes, vagy mas faktor alapjan es akkor mondjuk a frissen regisztralt titulusa: rossz ratyi. (mit tudom en valamibrendszert erre is ki lehetne talalna, a szintek koncepciojat illetoen, hova progresszaljon etc) aztan eggyel-kettovel kovetkezo szint: lelkes snecologia hallgato. aztán, menőgyerek, aztán, a legutolso: utolsó filozofus.
Értetik mire gondolok? lenne valami konzekvencia benne, nem ossze-vissza, csak most nekem nem jut hirtelen eszembe hogy mi mentén legyenek egyre erosodve a titulusok
@Dr Tájfel:
@McMizatnrop: Ha arra gondol, hogy van-e külön gyűjtőhelye a hozzászólásainak, mint a pl. a saját feltöltőtt/kedvencekbe tett videóinak, akkor sajnos olyan nincs.
Egyébként komment/aktivitáskereső tök jó lenne. Van elég sok kincs a kommentek között is.
@SuperDave:
Nálam a videókhoz tartozó like/dislike most fixen zöld színű, a kommenteknél nem tapasztaltam ilyesmit.
Nálam jelenleg csak az alt text jelenik meg: thumb_up_alt 4 thumb_down_alt 0
Itt valószínűleg az egyedi font készlet okozza a gondot. Pontosan milyen font lett hozzá felhasználva?
@McMizatnrop: Ha arra gondol, hogy van-e külön gyűjtőhelye a hozzászólásainak, mint a pl. a saját feltöltőtt/kedvencekbe tett videóinak, akkor sajnos olyan nincs.
Sziasztok heiner ernő vagyok 6000 éve programozó rendszerfejlesztő és szeretném megosztani veletek a paradicsom levesem receptjét: nyers csirkemell és 1 kiló cukor langyos vízben. Jó étvágyat mindenkienk! (A desszertet a következő bejegyzésemben fogom megosztani de annyit megsúgok hogy kiflivég meg vegeta kelleni fog hozzá.)
@ratcash:
Kacserrol van valami hir? Egyik kedvencem az oreg
Igen. Letette a piát, új életett kezdett.
Szájsebész lett és csinált egy alapítványt azok számára akinek nincs segítség az alkohol fogságából való szabadulásból.
@Dr Tájfel:
Boros Dani úrnál a pont. Eleve a legaktívabb felhasználók vannak előre sorolva a 'közösség' menüpont alatt, ezért erre nincs tervben külön díjazás.
Így van. Azt hallottam, hogy a top 25-ben lévő személyek mind a börtönben fogják végezni.
Nna már csak a nagy pedofilfogásra várunk Púpszászon
https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/zsaru-magazin/komoly-kabitoszerfogas-ujszaszon
@SneciGeci:
Nem annyira Trash kibeszélő a téma, amit felvetnék: De azt javaslom, hogy díjazásnál legyen egy "Az adott év 10 legaktívabb felhasználója" díjazás is! Mit szóltok hozzá?
Igazából díjazva van. Ott van a top lista, hogy ki a legaktivabb. https://trashcity.net/users?o=ma
@SneciGeci:
Nem annyira Trash kibeszélő a téma, amit felvetnék: De azt javaslom, hogy díjazásnál legyen egy "Az adott év 10 legaktívabb felhasználója" díjazás is! Mit szóltok hozzá?
Ez engem is érdekelne. Mondjuk ha tényleg trollnak van benne a keze, akkor k.anyját. Azért ilyet ne csináljunk már!
Kiváló hír, köszönjük az értesítést!
Nekem is beszart a trash wiki.
Ja adnám, ha lennének rangok. Arra már tudnám morzsolni a peckemet.
mit tudom én, 180-360 naponta szintlépés, x kommentenként szintlepes, vagy mas faktor alapjan es akkor mondjuk a frissen regisztralt titulusa: rossz ratyi. (mit tudom en valamibrendszert erre is ki lehetne talalna, a szintek koncepciojat illetoen, hova progresszaljon etc) aztan eggyel-kettovel kovetkezo szint: lelkes snecologia hallgato. aztán, menőgyerek, aztán, a legutolso: utolsó filozofus.
Egyébként komment/aktivitáskereső tök jó lenne. Van elég sok kincs a kommentek között is.
Nálam jelenleg csak az alt text jelenik meg: thumb_up_alt 4 thumb_down_alt 0
Itt valószínűleg az egyedi font készlet okozza a gondot. Pontosan milyen font lett hozzá felhasználva?
Üdvözlöm, mi a pontos tünet? Nekem minden jól működik, csak az animációjuk lett megváltoztatva.
Gondolj bele! Csak Pityukából 3 volna, micsoda kánonban menne a gyerekezés.
Igen. Letette a piát, új életett kezdett.
Szájsebész lett és csinált egy alapítványt azok számára akinek nincs segítség az alkohol fogságából való szabadulásból.
Így van. Azt hallottam, hogy a top 25-ben lévő személyek mind a börtönben fogják végezni.
https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/zsaru-magazin/komoly-kabitoszerfogas-ujszaszon
Igazából díjazva van. Ott van a top lista, hogy ki a legaktivabb. https://trashcity.net/users?o=ma
max ha valami díj is jár mellé