Városi fórum - Trash kibeszélő stb.

Ebben a topic-ban az oldallal kapcsolatos kérdéseiket, az oldalon szereplő trash karaktereket, esetleg a hozzájuk kapcsolódó mellékszereplők körülményeit, illetve a velük kapcsolatos dolgokat lehet kitárgyalni.

Szabályok:

• Nem tiltott dolog a témától kis mértékben eltérni, ha azért van némi összefüggés egy adott trash karakterrel kapcsolatban.
  • Kiskorú mellékszereplőkről kizárólag jóindulattal lehet említést tenni!

4477 hozzászólás

Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
0 / 10000 karakter
@Miskolci Herceg:
@McSkziofrén:
Az a szomorú hogy képek vagy felvételek nem lettek rögzítva sodi tekes elviteléről, vagy hspjék ajtórárugásáról

Kiengedtek mar a baguette fejut ?

1 hónap előzetest kapott, aztán valszeg azt is meg lesz hosszabítva
@McSkziofrén:
Az a szomorú hogy képek vagy felvételek nem lettek rögzítva sodi tekes elviteléről, vagy hspjék ajtórárugásáról

Kiengedtek mar a baguette fejut ?
@Halál_Esetére_Szóló_Ajándék:
Busák Józsival példálóznak a Kékfény sokkolós riportjában

https://mediaklikk.hu/video/kekfeny-2025-05-05-i-adas/ a 40:15-től-

Trashek a közmédián a GTA VI előtt.
Busák Józsival példálóznak a Kékfény sokkolós riportjában

https://mediaklikk.hu/video/kekfeny-2025-05-05-i-adas/ a 40:15-től-
@Rendszergazda:
@busákjocifan:
Mindenki kedvenc informatikusa leszedte azokat a videókat végül amikben szidta neonityt , valaki nem mentette le véletlenül az egy és fél órás videóját?

Nincs meg ezek közt? Másik ezzel kapcsolatos videót nem mentettem.
https://trashcity.net/videos/hajasbre-erno

Bocsánatot kérek most újból megnéztem és megtaláltam csak hirtelen ijedtemben nem vettem észre az azután ért sokk miatt hogy a kedvenc vidisem le vette a videóját. De köszönöm szépen!!!
@busákjocifan:
Mindenki kedvenc informatikusa leszedte azokat a videókat végül amikben szidta neonityt , valaki nem mentette le véletlenül az egy és fél órás videóját?

Nincs meg ezek közt? Másik ezzel kapcsolatos videót nem mentettem.
https://trashcity.net/videos/hajasbre-erno
Nyilván "jogosan" tette, mert a lány nézte és ezzel kötekedett vele
@SneciGeci: Ha irodalmi percek címmel leírja simán a fórumba hozzzászólásként ott, szerintem lehet, hogy felteszik majd pédiára is.
Srácok, kinek van regisztrációja a Sodipédián? Volna egy remek fantasy-történelmi sztorim "1. Snecológiai-Háború" címmel!
@Lusta Dick:
Egy kérdés HájasBrével kapcsolatban. Remélem, a szakértők meg tudják válaszolni:

Hogy lehetséges, hogy ő kapta meg a fia felügyeleti jogát? Mennyire kell fogyatékosnak lenni, hogy inkább ennél az elmebetegnél került elhelyezésre?

Vagy egy drogos kurva mint az összes nő aki nem ír vissza ejnyőnek, vagy realizálta hogy ernő egy klinikai eset, aztán otthagyta gyerekkel együtt (mert ugye a Beninek is vannak problémái).

Hasonló eset mint a Horvát Martinka mentálisan nincs rendben, az apja meg egy közmunkás.
Ott is látta a kedves anyuka, hogy ebből nem lesz semmi ha velük marad.

Saját gyereked elhagyni szerintem szégyen, de értem az okát.
@Lusta Dick:
Egy kérdés HájasBrével kapcsolatban. Remélem, a szakértők meg tudják válaszolni:

Hogy lehetséges, hogy ő kapta meg a fia felügyeleti jogát? Mennyire kell fogyatékosnak lenni, hogy inkább ennél az elmebetegnél került elhelyezésre?

Ha belegondolok, hogy milyen szedett vetett sorsuk van a gyerekeknek egyszerűen elszomorít.
Ezerszer költözni szanaszét az országban, lelkileg terrorizálni, hogy nem lesz mit enni, nem lesz hol lakni, hogy őket bántják.

Ha bármikor úgy gondolnátok, hogy Ernő áldozat nézzétek vissza ezt: https://trashcity.net/video/5193?t=2044
Gyönyörű sneak peak az otthoni állapotokra.
@Lusta Dick:

Valószínűleg úgy, hogy anyja még retardáltabb. A lányát meg ha jól tudom hájasbré szülei nevelik, miután lepasszolta nekik, a kókánymester.

@Tiborkeksz:
Sziasztok!
Jenes Patrikról régen terjengett egy videó, én személy szerint youtubeon találtam meg, de biztos máshol is felbukkanhatott. A videóban a régi rossz kék-fehér szobájában szerepel, aminek az ajtajának az üvege is helyettesítve volt egy fekete fóliával. A videóban Patrik felfigyel arra, hogy recseg ropog a ház fala, majd megijed, kiszalad a szobából az ajtón, és a szoba összedől. kb 5 éve keresem a videót, valakinek nincsen meg véletlen?
Köszi előre is a válaszokat!

Szerintem csak rosszat álmodtál, de annyira abszurd hogy tényleg volt ilyen.
@Tiborkeksz:
kiszalad a szobából az ajtón, és a szoba összedől

Miért történnek ilyenek csak a trashekkel?
Kérdezd meg a másik topicban esetleg.
Sziasztok!
Jenes Patrikról régen terjengett egy videó, én személy szerint youtubeon találtam meg, de biztos máshol is felbukkanhatott. A videóban a régi rossz kék-fehér szobájában szerepel, aminek az ajtajának az üvege is helyettesítve volt egy fekete fóliával. A videóban Patrik felfigyel arra, hogy recseg ropog a ház fala, majd megijed, kiszalad a szobából az ajtón, és a szoba összedől. kb 5 éve keresem a videót, valakinek nincsen meg véletlen?
Köszi előre is a válaszokat!
Szent Korona Rádió cikk Vadász Gyuláról: https://szentkoronaradio.com/blog/2025/04/24/tiktok-elozesbol-tartja-fenn-magat-a-sajat-anyjat-megeroszakolo-buzerans-pedofil/
Akkor valaki felhívta Verácskát? Jó lenne tudni, hogy él e még fülü. Meg ha már úgyis beszéltek vele kérdezzétek már meg az ágyrahugyozás tarifáját is. köszi
Mcskizo:
@McSkziofrén:
valaki rakja már fel pls amikor pista bácsi közli hogy az ő faterja leverné a youtubeos légiós komát mert őt a furkó kálmán képezte ki aztán bevágni oda az igazi videót pista alkoholista hajléktalan apjáról

Lehet a másik topicban nagyobb szerencsével jársz tesómsz: https://trashcity.net/forum/19
valaki rakja már fel pls amikor pista bácsi közli hogy az ő faterja leverné a youtubeos légiós komát mert őt a furkó kálmán képezte ki aztán bevágni oda az igazi videót pista alkoholista hajléktalan apjáról
Az adda lájvsz alapján nem vitték sehová. Ott várta teljes krisnás felszerelésben az anyagost. A beszerzőkörút után volt egy kis kortyolgatás és Netlifx aztán bealudt Endre bácsi a szalmaágyon
@Puro:
Lehet én intéztem el SoDI-t e-mailben.

Ügyes! Skizogergő letudva, sodi letudva, már csak ernőke maradt a gyorshajtásával.
@Puro:
@SneciGeci:
Lehet Sodit végre bevitték a fakabátok.

Drótposta levél:

Jó napot kívánok!

Szeretnék egy Kiss Endre Farkas nevű személy ellen bejelentést tenni, mert Kiss Endre Farkas a TikTok közösségi platformon élő adásban tett olyan kijelentéseket amelyben a rendőrség elleni erőszakos terveit hangoztatta (pl. Hogy ha a rendőrök kopogtatnának nála késszúrással válaszolna) amely már kiméri az Internetes agresszió Btk. 332/A. § bűntettét.

Bizonyíték az élő adásban elhangzottakra:

https://trashcity.net/video/15700

Kérem, hogy intézkedjenek és járjanak el az ügyben valamint tájékoztassanak az ügy meneteléről és az esetleges intézkedésekről.

Üdvözlettel

Egy bejelentő

Szép munka. Van az a sejtésem, hogy a pedofília gyanújával, meg a többi stiklijével együtt ezért nagyon sokáig le fogják csukni.
@SneciGeci:

Drótposta levél:

Jó napot kívánok!

Szeretnék egy Kiss Endre Farkas nevű személy ellen bejelentést tenni, mert Kiss Endre Farkas a TikTok közösségi platformon élő adásban tett olyan kijelentéseket amelyben a rendőrség elleni erőszakos terveit hangoztatta (pl. Hogy ha a rendőrök kopogtatnának nála késszúrással válaszolna) amely már kiméri az Internetes agresszió Btk. 332/A. § bűntettét.

Bizonyíték az élő adásban elhangzottakra:

https://trashcity.net/video/15700

Kérem, hogy intézkedjenek és járjanak el az ügyben valamint tájékoztassanak az ügy meneteléről és az esetleges intézkedésekről.

Üdvözlettel

Egy bejelentő
Én sajnos nem tudok személyesen megjelenni, magam helyett a jobbkezemet Fuji Hakayitót küldöm. Ő nem fog annyira kitűnni a vendégmunkások között.
@Boros Dani:
Egy TrashCity közönségtalálkozóra 10/? mennyire hívná a rendőrséget Ernő és a többi trash?

Ezt csak úgy tudhatjuk meg, ha meghirdetünk egyet. Kellemes húsvéti ünnepeket mindkenkinek, most hogy így túlvagyunk rajta.
Az első trash találkozó helyszíne Bőny, A u. sarok holnap 12:00.
Egy TrashCity közönségtalálkozóra 10/? mennyire hívná a rendőrséget Ernő és a többi trash?