Ebben a topic-ban az oldallal kapcsolatos kérdéseiket, az oldalon szereplő trash karaktereket, esetleg a hozzájuk kapcsolódó mellékszereplők körülményeit, illetve a velük kapcsolatos dolgokat lehet kitárgyalni.
Szabályok:
Nem tiltott dolog a témától kis mértékben eltérni, ha azért van némi összefüggés egy adott trash karakterrel kapcsolatban.
Kiskorú mellékszereplőkről kizárólag jóindulattal lehet említést tenni!
@kistáska:
Köszi az oldalba fektetett enerdzsit, és külön köszi a 8 éves VPN trolloknak akik kitartóan 2 éve ütik a hájas autipajzsát
Hogy repül az idő, már 2 éve élvezhetjük a magyar trash kultúrát! Kiváló ez a hely, hogy több ezer ilyen videó van tárolva! Minden drogos állat vpnmatyinak és homokládának jó szórakozást, az autipajzs szép lassan olvad le és végül megsemmisül. Láda Zsoltnak üdvözletét küldi az Archiváló Tanszék.
Ha belegondolunk már egy éve is töltögette fel a nyomasztó videókat a katéteres fekvő öregről, ahogy kb haldoklik. Őszintén én örülök, hogy eltakarították azt az aberráltat és arról már nincs videó, hogy ténylegesen meghal Fülüke.
@MegtértHuffnágel:
Most olvasom Markóék drámáját.
Ha van valakinek kedve kocsikázni, kimehetünk hozzájuk kultúráltan körülnézni. Az anyósülés foglalt. Az a "fegyenc" faszé!
Videót képet csináljatok.
Ezt dobta fel a Youtube:
https://youtu.be/t-3XRuixPjc?si=7dcKiHCAa4GU0AlX
@MegtértHuffnágel:
Ha van valakinek kedve kocsikázni, kimehetünk hozzájuk kultúráltan körülnézni. Az anyósülés foglalt. Az a "fegyenc" faszé!
Nem akarok odamenni, mert ha netán emglátom ezt az emberi szemetet agyba főbe verném
@MegtértHuffnágel:
Fotót vagy videót esetleg hangfelvételt is kérünk majd!
Próbáltam rákeresni, hogy igaz-e az infó, de nem találtam semmit. Az a gond, hogy az egész Markó family (Gergőéken felül) még plusz 2 tagból áll. Ezt Fülű mondta az egyik videóban, mikor épp azért balhézott a skizóval, mert az csúnyán beszélt az egyikről. Elvileg valam Julcsi a neve, gondoltam rákeresek facebookon, hátha ott lesz egy RIP poszt tőle, de nem találtam.
Na mindegy, reméljük nem igaz a hír, és jól van a vén komcsi.
@Ernő Wozniak:
Markó familyről van valakinek új infója? Több helyen írták, hogy a zakkantat rendőrök vitték el bilincsben és most is épp kényszergyógykezelés alatt áll a zártosztályon. Az is hírlik, hogy fülücske közben eltávozott az élők soraiból. Az a gond, hogy egyikre sincs hiteles forrás, ezek az infók mind csak random kommentből származnak.
Nagyjából ennyit lehet tudni, de mivel a "szörnyek" nem kommentelnek így nem tudni mi az igazság. De ha Fülű meghalt akkor Ládikám se húzza sokáig masszív alkeszként, ha nincs, aki eldugja előle a piát, hogy ne vedelje magát halálra. Már a macskás videón is látszik, hogy derilium tremens állapotban van
Markó familyről van valakinek új infója? Több helyen írták, hogy a zakkantat rendőrök vitték el bilincsben és most is épp kényszergyógykezelés alatt áll a zártosztályon. Az is hírlik, hogy fülücske közben eltávozott az élők soraiból. Az a gond, hogy egyikre sincs hiteles forrás, ezek az infók mind csak random kommentből származnak.
Tisztelt városlakók! Egy nagyon régi hiba került kijavításra a lejátszóval kapcsolatban: A beágyazás most már működik. Ez eddig nem volt prioritás, viszont ma végre kijavítottam. A videókat értelemszerűen az alattuk levő megosztás gombbal lehet beágyazni más oldalakba.
@MegtértHuffnágel:
Nem hagy nyugodni a téma. Tremmel tényleg meghalt?
Ez engem is érdekelne. Mondjuk ha tényleg trollnak van benne a keze, akkor k.anyját. Azért ilyet ne csináljunk már!
Hogy lenne troll keze benne?
Ez az eredeti hozzászólás José Luis Ananásztól: Elterjedt az a pletyka, hogy sajnos kiugrott az emeletről. Hogy magától, mert mondjuk mentális gondjai voltak vagy mert egy nyomorék troll arra buzdította azt nem tudom. Egy liveban a fasszopó gyökér Patuska hihetetlen érzéketlen módon ráírt Tamás édesanyjára ezzel kapcsolatban, aki megerősítette, hogy sajnos igaz a hír.
Sajnálattal hallom. Nem beszámítható személyt bíztatni öngyilkosságra az bűncselekmény és felér a gyilkossággal. Ha ez igaz akkor remélem kiderül, hogy ki volt.
@MegtértHuffnágel:
Nem hagy nyugodni a téma. Tremmel tényleg meghalt?
Ez engem is érdekelne. Mondjuk ha tényleg trollnak van benne a keze, akkor k.anyját. Azért ilyet ne csináljunk már!
Ez az eredeti hozzászólás José Luis Ananásztól: Elterjedt az a pletyka, hogy sajnos kiugrott az emeletről. Hogy magától, mert mondjuk mentális gondjai voltak vagy mert egy nyomorék troll arra buzdította azt nem tudom. Egy liveban a fasszopó gyökér Patuska hihetetlen érzéketlen módon ráírt Tamás édesanyjára ezzel kapcsolatban, aki megerősítette, hogy sajnos igaz a hír.
@Boros Dani:
Más: Ernő megint letöröltette a házáról a nyilvános WC megjelölést. Valakinek van ötlete mivel lehetne megjelölni a házat?
vissza kell rakatni, nagyon röfög a koca mostanában, rég érkezett neki 30 ezres rendelés, szerintem a környékbeli futárok feketelistára tették a címet, na hát meg rég volt bünöző oldal rent
Kellemes húsvétot számodra is !
Ez valóban ide illik.
Köszönöm szépen!
Hogy repül az idő, már 2 éve élvezhetjük a magyar trash kultúrát! Kiváló ez a hely, hogy több ezer ilyen videó van tárolva! Minden drogos állat vpnmatyinak és homokládának jó szórakozást, az autipajzs szép lassan olvad le és végül megsemmisül. Láda Zsoltnak üdvözletét küldi az Archiváló Tanszék.
Ernőnek lehetne küldeni valami születésnapi meglepetést az oldal nevében. Ötletek?
Lehet kéne küldeni egy szeletet a születésnapi tortából Kristályos Alexának is, ha már annyira verte a nyálát.
Ez az
Videót képet csináljatok.
Ezt dobta fel a Youtube:
https://youtu.be/t-3XRuixPjc?si=7dcKiHCAa4GU0AlX
Nem akarok odamenni, mert ha netán emglátom ezt az emberi szemetet agyba főbe verném
Fotót vagy videót esetleg hangfelvételt is kérünk majd!
Na mindegy, reméljük nem igaz a hír, és jól van a vén komcsi.
Nagyjából ennyit lehet tudni, de mivel a "szörnyek" nem kommentelnek így nem tudni mi az igazság. De ha Fülű meghalt akkor Ládikám se húzza sokáig masszív alkeszként, ha nincs, aki eldugja előle a piát, hogy ne vedelje magát halálra. Már a macskás videón is látszik, hogy derilium tremens állapotban van
Sajnálattal hallom. Nem beszámítható személyt bíztatni öngyilkosságra az bűncselekmény és felér a gyilkossággal. Ha ez igaz akkor remélem kiderül, hogy ki volt.
Busák Jóska kámeója a Kékfényben?
vissza kell rakatni, nagyon röfög a koca mostanában, rég érkezett neki 30 ezres rendelés, szerintem a környékbeli futárok feketelistára tették a címet, na hát meg rég volt bünöző oldal rent